Hava Durumu

Bakan Selçuk, 'hazırladık' deyip duyurdu! Devamı gelecek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 10. sınıf öğrencilerini yakından ilgilendiren bir paylaşım yaptı. Bakan Selçuk, yeni bir set hazırlandığını ve bu sete http://eba.gov.tr'deki sayfadan ulaşılabileceğini bildirdi. İşte Milli Eğitim Bakanı'nın açıklamaları...

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2021 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2021 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Selçuk, 'hazırladık' deyip duyurdu! Devamı gelecek

Milli Eğitim Bakanı'nın açıklamaları şöyle;

Lise öğrencilerimize yönelik kaynak desteklerimizde 10. sınıflarımız için beceri temelli etkinliklerden oluşan yeni bir set hazırladık.

Sevgili Gençler, 9 ayrı dersten 980 etkinliğin yer aldığı setinize http://eba.gov.tr'deki sayfanızdan ulaşabilirsiniz. Devamı gelecek...

BAKAN SELÇUK'TAN YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yapımı tamamlanan eğitim tesislerini açılışı ve okul ziyaretlerinde bulunmak için Edirne'yi gelmişti.

Okulların çocukların şahsiyetinin gelişmesinde, sosyalleşmesindeki etkisinin yadsınamayacağını da belirten Bakan Selçuk, "Okulları sadece fiziksel binalar olarak ya da sadece derslerin işlenip de hemen dışarı çıkıldığı bir ortam olarak elbette görmüyoruz. Okul bir hayat sahnesidir, bir yaşam alanıdır. Okulun, çocukların şahsiyetinin gelişmesinde, çocukların sosyalleşmesindeki etkisi asla yadsınamaz ve bu çerçevede de sağlık anlamında herhangi bir riske girmeksizin, sadece bilimin verileriyle hareket ederek, okullarımızı peyderpey açmak noktasında kararımız da devam ediyor. Bunu elbette öğretmenlerle, okul yöneticileriyle yapıyoruz. Hepsine teşekkür borçluyum. Bu zor zamanda, salgın zamanında hiç kimseyi çaresiz bırakmadan, ne yapacağı sorusuyla karşı karşıya bırakmadan ellerinden gelen desteği fazlasıyla gösterdiler. Yüz yüze eğitimden çok daha meşakkatlidir uzaktan eğitim, çok daha zordur. Bu zorluğu gönülden destek vererek, yukarıya taşıyan tüm arkadaşlarımın emekleri için tekrar teşekkür ediyorum. Bir millet ödevi olan, ülke ödevi olan eğitimde işbirliğimizin, beraber hareket etmemizin ne kadar önemli olduğunu tekrar vurgulamakta fayda var" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.