Hava Durumu

Bakan Soylu'dan polislere 'telefon' uyarısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislerden mesai saatlerinde cep telefonu kullanmamalarını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2017 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2017 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Soylu'dan polislere 'telefon' uyarısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Tuzluçayır Polis Merkezi Amirliğinde polislerle iftar yaptı. Soylu, iftarın ardından yaptığı konuşmada, polislerle oruç açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, polislerin, milletin huzurunu temin edebilmek için görev yerlerini güvenlik evi haline getirdiğini vurguladı. Uyuşturucunun çocukların zihinlerine ve bedenlerine karşı terör saldırısı olduğuna işaret eden Soylu, polislerden uyuşturucu tacirlerine acımamaları talimatını verdi.

Soylu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Eliniz her zaman şefkat ve merhamet eli olacak. Ama kanunların, kuralların ve geleneklerimizin uygulanmasında da amir olacaksınız. Memleketimizde huzur için dönem dönem çeşitli uygulamalar yapıyoruz. Adlarını bazen 'Huzurlu Sokak Uygulamaları' diye koyuyoruz, bazen asayiş uygulamaları gerçekleştiriyor arkadaşlarımız. Gerek mailime olsun, gerek telefonuma olsun, gerek mesajlarıma olsun vatandaşlarımızın bildirimleri var. İnanın hiçbiri bundan herhangi bir şikayet etmiyor. Yeter ki ülke güvenlik içerisinde olsun diye. Bunu yaparken de bir taraftan görevimizi ifa edeceğiz, bir taraftan da bizim polisimiz dünyanın en nezaketli ama aynı zamanda da en maharetli, en cesur, işini en iyi yapan polis olduğunu gösterecektir."

Bakan Soylu, polis memurlarına cep telefonu konusunda da uyarıda bulunarak, "Ne olursunuz mesai saatlerinde hele işinizin başındayken çok cep telefonu kullanmayın. Bakın bu çok önemli bir şeydir. İster bir ağabeyiniz olarak dinleyin, ister Bakanınız olarak, ister bu ülkenin bir evladı olarak, bunu sizin için ve şu anda Türkiye'de görevi başında olan tüm kardeşlerimiz için söylüyoruz." diye konuştu.

Polisliğin şanlı ve şerefli bir meslek olduğunun altını çizen Soylu, polislerden birbirleriyle dayanışma içerisinde olmalarını istedi.

Konuşmasının ardından polis merkezine geçen Soylu, denetleme defterini imzaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.