Hava Durumu

Bakan Varank'tan sert açıklama: Kuklacıları çok iyi tanıyoruz!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Son dönemde aynı zihniyetin, kendine bulduğu bir kukla üzerinden, bakan arkadaşlarımıza ve partimize yönelik bir operasyona giriştiğini görüyoruz. Bunlarda kukla bitmez, ama biz kuklacıları çok iyi tanıyoruz. Türkiye'nin suç örgütleriyle kol kola girmiş, çetelerle ağız birliği yapan bir muhalefetle kaybedecek tek bir dakikası bile yoktur.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2021 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2021 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Varank'tan sert açıklama: Kuklacıları çok iyi tanıyoruz!

Bakan Varank, "Türkiye'de siyaseten başarı elde edemeyen muhalefet, bir sokak kabadayısının hezeyanlarından medet umar hale gelmiştir." dedi.

ENERJİDE BÜYÜK ATILIMLAR

Bakan Varank, "Bugün ülkemiz nükleer enerji alanında büyük atılımlar içerisinde. Bu çerçevede Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, Nükleer Düzenleme Kurumu ve Enstitümüz arasında geniş kapsamlı iş birliği protokolleri imzalandı. TSE bu protokollerle, uygunluk değerlendirme faaliyetlerinden bugüne kadar edindiği tecrübeyi nükleer alana aktaracak. Böylelikle ülkemiz, nükleer enerji alanında da yetişmiş insan kaynağı ve teknoloji geliştirme kabiliyetlerine sahip olacak." açıklamasında bulundu.

CEP TELEFONU YENİLEME MERKEZLERİ

Bakan Varank, "TSE, her gün büyüyen ikinci el cep telefonu sektöründe de önemli bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda cep telefonu yenileme merkezleri için standardı belirledik. Şu ana kadar 7 firma yetkili yenileme merkezi olmak üzere başvurularını yaptı. Bir firmamız eksiklerini tamamlayarak ilk yetkili yenileme merkezi olmaya hak kazandı." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.