Hava Durumu

Bakan Yıldırım'ın peşini bırakmayan fotoğraf

Bakan Binali Yıldırım AK Parti'nin İzmir adayı olunca, 8 yıl önce çekilen eşiyle ayrı yemek yediği fotoğraf yeniden ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2013 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2013 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Yıldırım'ın peşini bırakmayan fotoğraf

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın İzmir'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından, 8 yıl önceki ''Alt kimlik-üst kimlik'' fotoğrafı yeniden günyüzüne çıktı.

YAŞAM TARZINA MÜDAHALE ENDİŞESİ

İzmir'de belediyeyi Ak Parti'nin kazanması durumunda yaşam tarzına müdahale edileceği endişesi taşıyanlar, sosyal medya üzerinden, Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım'ın ayrı masalarda yemek yerken çekilen görüntüsünü paylaşıyor.

PROTOKOL MASASINDAN AYRI TEK BAŞINA YEMEK YEMİŞTİ

2005 yılında Samsun'da Ak Parti Binali Yıldırım ve eşi Semiha hanım için Öztaş Tesisleri'nde yemek vermişti. Yemekte Bakan Yıldırım ile Vali ve milletvekilleri protokol masasında yer almış, bakanın eşi ise karşı tarafta tek başına oturduğu bir masada yemeğini yiyerek herkesten önce salondan ayrılmıştı.

"ALT KİMLİK - ÜST KİMLİK"

Bu kare sonrası gazetelerde "alt kimlik - üst kimlik" manşetleri atılmış, Bakan Yıldırım ise çok tartışılan bu olaydan sonra, eşinin mütevazi bir kişi olduğunu belirterek, ''Alt kimlik'' yorumlarının kendisini üzdüğünü açıklamıştı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.