Hava Durumu

"Bal Tatlısı" 15 Bin kişiyi güldürdü

Bursa Sanat Tiyatrosu, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın maddi katkıları ile hazırladıkları "Bal tatlısı, biber acısı" adlı oyunla 2011-2012 tiyatro sezonunda 15 bin kişiyi güldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2012 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2012 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bal Tatlısı" 15 Bin kişiyi güldürdü
Sosyal konuların komik bir dille işlendiği “Bal tatlısı, biber acısı” oyununu yazıp yöneten Bursa Sanat Tiyatrosu Genel Yönetmeni Ahmet Turunç, yıllardır sergiledikleri oyunlarla Bursa'da tiyatro konusunda bir ekol oluşturduklarını ifade etti. Turunç, halkın tiyatro sevgisinin fazla olduğunu ama fırsat ayarlama konusunda sıkıntı çektiklerini kaydetti.

Bursa Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ahmet Turunç, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın maddi katkıları ile hep gündemdeki konulardan ilham alarak oyunlar hazırladıklarını ifade ederek, "Bu oyunda aile içerisindeki geçimsizliklerin onarılması zor yaralar açtığını anlatıyoruz. Bursa Sanat Tiyatrosu olarak yaklaşık 12 yıldır bir çok oyun sergiledik. Birçok turneler düzenledik. Şu anda da Bursa Yeşil Türbe yanında cep tiyatromuzda oyunlar sergilemeye başladık. 2011-2012 tiyatro sezonunda 81 gün içerisinde toplam 15 bin tiyatro severle buluştuk" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.