Hava Durumu

Balıkesir Valisi'nden mutasyonlu virüs uyarısı!

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, il genelinde mutasyonlu virüsün hızla yayıldığını belirterek, "Bildiğiniz gibi son dönemde neredeyse bütün ilçelerimizde vaka sayıları tekrar yükseliyor ve hastalığın bu seyri maalesef durmuyor. Siz değerli vatandaşlarımızdan anlayış ve destek bekliyoruz. Kurallara tam olarak uyalım, hepimiz kendi tedbirimizi alarak ilimizi sağlıklı günlere taşıyalım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Balıkesir Valisi'nden mutasyonlu virüs uyarısı!

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir genelinde koronavirüs vaka sayısının arttığını belirterek, yayılımın, mutasyonlu virüsten kaynaklandığını ve daha hızlı bir yayılım gösterdiğini söyledi.

Balıkesir'in normale dönebilmesi için herkesin tedbirlere uyması gerektiğini belirten Vali Şıldak, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Covid-19 salgınından kurtulabilmemiz için hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi mevcut tedbirleri en iyi şekilde uygulayarak bunu başarabiliriz. Bildiğiniz gibi son dönemde neredeyse bütün ilçelerimizde vaka sayıları tekrar yükseliyor ve hastalığın bu seyri maalesef durmuyor. Yayılan virüsün mutasyonlu olduğunu, daha fazla bulaşıcılık özelliği taşıdığını da belirtmek istiyorum. Balıkesir'de yeni normalleşme döneminin daha erken başlayabilmesi için bütün kurumlarımızın desteğiyle yoğun şekilde denetim uyguluyoruz. Siz değerli vatandaşlarımızdan da anlayış ve destek bekliyoruz. Kurallara tam olarak uyalım, hepimiz kendi tedbirimizi alarak ilimizi sağlıklı günlere taşıyalım."

Balıkesir, mutasyonlu virüsün ilk görüldüğü iller arasında yer almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.