Hava Durumu

BALKANSİAD'dan Zeki Müren Derneği'ne destek

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD) Başkanı Naci Şahin, Türk sanat müziğine desteklerinin süreceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2012 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2012 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BALKANSİAD'dan Zeki Müren Derneği'ne destek
Zeki Müren Kültür ve Yaşatma Derneği'nin Almira Otel'de düzenlediği geceye Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD) Başkanı Naci Şahin, Zeki Müren Derneği Başkanı Yaşariye Doğan ile çok sayıda davetli katıldı. Bir yıl dolmadan sadece Bursa'nın değil Türkiye'nin en güçlü, en çok proje üreten ve gündem oluşturan SİAD'larından biri haline geldiklerini belirten Şahin, "Gelişime açık olmak, dün yapılanla yetinmeyip, yarın için daha yüksek hedefler koymak, kamu yararını gözetmek temel felsefemiz oldu. Misyonumuzun temel başlığı olan Türk ve Balkan ülkeleri arasında yeni projeleri oluşturmaya yönelik birçok hamlemiz var. Bugün bu projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. En büyük ülkümüz olan Balkan Üniversitesi'nin başlangıcı olarak niteleyebileceğimiz BALKANTÜRK Vakfı, kısa bir süre önce hayat geçirdiğimiz projelerimizden biri ve her geçen gün güçleniyor. BALKANSİAD Türk sanat müziğinin de her zaman yanında yer almıştır. Zeki Müren çok değerli, eşi benzeri olmayan bir sanatçımız var. SİAD'lar içerisinde BALKANSİAD, Türk sanat müziğine verdiği değer ile Zeki Müren Kültür ve Yaşatma Derneği'ni de yakından destekleyecek" dedi.

Gecenin sonunda Naci Şahin'e ipek tablo, kravat ve eşine eşarp hediye eden Zeki Müren Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Yaşariye Doğan, "BALKANSİAD'ın önemli ve güzel çalışmaları her geçen gün artarak devam ediyor. Bizlerle birlikte oldukları için çok teşekkür ediyorum. Yapacağımız çalışmalarda da bizlerden desteklerini bugünkü gibi esirgemeyeceklerini umuyorum" diye konuştu.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.