Hava Durumu

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'nın yeni başkanı İlhan Uslu oldu

7 yıldır hız kesmeden devam ettiği başarılı çalışmaları ile dikkat çeken BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'nın 14.Olağan Genel Kurulu'nda, bir önceki dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan İlhan Uslu, BEV Yönetim Kurulu Başkanlık görevini üstlendi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2021 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2021 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'nın yeni başkanı İlhan Uslu oldu

BEV Mütevelli Heyeti Üyeleri'nin büyük ilgi gösterdiği genel kurul; Vehbi Varlık'ın divan başkanlığında Osman Güler ve Hüseyin Yılmaz'ın da divan heyeti üyeliği ile Balkantürk Evi BEV Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Açılış konuşması BEV Yönetim Kurulu Üyesi Av. Öztürk Yazıcı tarafından yapıldı. Açılış konuşmasının ardından 2021 yılı mali tabloları BEV Saymanı Y.M.M. Mümin Pekcan tarafından aktarıldı. Çalışma raporları ve bütçe taslağı, mütevelli heyeti üyeleri tarafından oy birliği ile onaylandı. Yapılan oylamayla 2021 yılı hesap ve faaliyetlerinden dolayı yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri ibra edildi.

Daha sonra iki yılda bir yapılan yönetim kurulu ve denetim kurulu seçimine geçildi. Yeni dönemde yönetim kurulunda; İlhan Uslu, Adnan Sözeri, Ersan Türkdönmez, Osman Güler, M. Olcay Durgunlu, Mümin Pekcan, Hüseyin Yılmaz, Mehmet Şenipek, Erol Kılıç, Selim Aykırca, Serdal Can, Ersin Dizdar, Mete Megrel ve Fatma Küçüker yer aldı.

Genel Kurulun sonunda konuşan BEV Başkanı İlhan Uslu, "Önceki dönem BEV Yönetim Kurulu'na, Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur'a ve genel kurula katılan diğer mütevelli heyeti üyesi katılımcılara katkıları için teşekkür ederim. Yeni dönemin vakfımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonrası için de yönetim kurulumuzla birlikte çalışmalarımıza aynı heyecan ile devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Genel Kurul sonunda 2019-2021 dönemindeki başarılı çalışmaları ve emekleri için Dr. Aytuğ Onur'a plaket takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.