Hava Durumu

"Bana süre lazım"

Altınordu maçında oyuna sonradan giren Yevgen Seleznov etkisiz bir futbol sergiledi. Ukraynalı futbolcu, kötü futboluyla ilgili, "3 aydır futbol oynamadım. Sakatlığım da geriye itti. İyi oynamam için süreye ihtiyacım var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2020 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2020 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bana süre lazım"

3 AY FUTBOL OYNAMADIM

Sakatlığı gerekçe gösterilerek Adanaspor ve Giresunspor maçlarında kadroya giremeyen Yevgen Seleznov pandemi sonrasında ikinci kez Altınordu mü-sabakasında forma giydi. Keçiören maçında da oyuna sonradan dahil olan Ukraynalı futbolcu İzmir ekibi karşısında da etkisiz bir futbol sergiledi. Kötü futbolu-nu sakatlığına ve maç eksikliğine bağlayan Seleznov, "Koronavirüs başladıktan sonra yaklaşık 3 aylık süreçte futbol oynamadım. Sakatlığımdan dolayı da 1 ay kaçırmış oldum. Oyuna alışmam için de benim için bir eksik oldu. Bunun için de süre lazım." dedi.

SKOR ÇOK DAHA ÖNEMLİ

Ligin artık sonuna gelindiğine vurgu yapan Yevgen Seleznov bu tarz maçlarda oyundan çok skorun daha önemli olduğunun altını çizdi. Rakiplerinin kendilerinden daha zorlu maçlara çıkacağını kaydeden tecrübeli futbolcu takım olarak Altınordu karşısında elde ettikleri galibiyetin ardından soyunma odasında büyük mutluluk yaşadıklarını bildirdi. Yevgen Seleznov, sözlerini "Bu süreçte nasıl oynadığınız önemli değil direkt sonucu almanız. Son maçlarda da direkt şansımız var. Erzurum ve Adana Demirspor'un zor maçları var." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.