Hava Durumu

Bankalar Ligi'nde heyecan başladı

Bağlarbaşı Sahası'nda oynanan turnuvanın ilk gününde İş Bankası Ziraat Bankası'nı 3-1, T.C. Merkez Bankası Denizbank'ı 2-1, Akbank Vakıf Katılım'ı 4-1 yendi, Vakıfbank ile Halkbank da 0-0 berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2019 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2019 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bankalar Ligi'nde heyecan başladı

Bursa'da faaliyet gösteren bankaların her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Bursa Bankalar Ligi" halı saha futbol turnuvasında 2019-2020 sezonu önceki gün start aldı. Bağlarbaşı Sahası'nda oynanan turnuvanın başlama vuruşunu Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Kurumsal Pazarlama Yöneticisi Özgür İsen, turnuva komite başkanı Oğuzhan Adalıoğlu, TFF Bursa eski hakemlerinden Faruk Tunçak ve iki takım kaptanları gerçekleştirdi.

CENTİLMENLİK TEMENNİSİ

Başlama vuruşu öncesi turnuvaya katılan takımlar dostluğun ve sporun öne çıktığı centilmence karşılaşmalar olmasını temenni ettiler. Turnuva 8 takım ile tek maç lig usulü sistemine göre oynanacak. Grup maçlarının tamamlanmasının ardından ilk 6 takım adını bir üst tura yazdıracak ve eleme usulü ile şampiyon belli olacak. İlk hafta oynanan maçlarda İş Bankası Ziraat Bankası'nı 3-1, T.C. Merkez Bankası Denizbank'ı 2-1, Akbank Vakıf Katılım'ı 4-1 yendi, Vakıfbank ile Halkbank da 0-0 berabere kalarak puanları paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.