Hava Durumu

Bankalar saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? Bankaların çalışma saatleri değişti mi?

Banka çalışma saatleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. 17 Mayıs tarihinde Kademeli normalleşme dönemine girilmesinin ardından vatandaşlar Banka çalışma saatleri neler bankalar sabah saat kaçta açılıyor/akşam saat kaça kadar açık sorularına yanıt aramaya başladı. PekiZiraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti, İş Bankası, Akbank, Finansbank, Denizbank kaçta açılıyor?

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2021 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bankalar saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? Bankaların çalışma saatleri değişti mi?

Kademeli normalleşme sürecinde vatandaşlar tarafından en fazla merak edilen konu başlıkları arasında banka çalışma saatleri geliyor.

Banka şubelerinde işlemleri olan vatandaşlar özellikle sabah ve akşam saatlerinde aramalarını sıklaştırıyor. Sabah saatlerinde şubelere gidip işlemlerini halletmek isteyen vatandaşlar bankaların açılış saatlerini merak ederken akşam saatleri yaklaştığında ise kapanış saatleri konusunda araştırmalarını sıklaştırıyor. Peki Bankalar sabah saat kaçta açılıyor/kapanıyor?

BANKALAR SAAT KAÇTA AÇILIYOR/KAPANIYOR?

Ziraat Bankası, Garanti, Vakıfbank Akbank başta olmak üzere bankalaların çalışma saatleri kademeli normalleşme sürecinde 10:00-16:00 saatleri arasında uygulanmaya devam ediyor. Bazı bankalar kademeli normalleşmeye geçilmesi ile çalışma saatlerini revize ederken bazı bankalar tam kapanma sürecindeki çalışma saatlerini sürdürüyor.

HALKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ:

Halkbank'ın çalışma saatleri, 17.05.2021 tarihi itibarıyla 09.30-12.30 ve 13.30-17.00 olarak güncellenmiştir. Şubeler saat 16.30'a kadar müşteri kabul edecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.