Hava Durumu

Bankta oturan nişanlı çifti ezip kaçtı!

İstanbul Bağdat Caddesi'nde aşırı hız nedeniyle kaldırıma çıkan otomobil, her şeyden habersiz bankta oturan nişanlı çifti ezerek olay yerinden kaçtı. Bağdat Caddesi'ndeki kaza dehşetinin boyutu gün aydınlanınca ortaya çıktı. Kaza sonrası kaçan sürücü teslim olurken çevre sakinleri kazalarla gündeme gelen caddede önlem alınmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2020 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2020 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bankta oturan nişanlı çifti ezip kaçtı!

Bağdat Caddesi'nde kontrolünü kaybederek kaldırıma çıkan, bankta oturan iki kişiyi ezen otomobil başka bir araca çarparak durabildi. Otomobilin kendilerine çarpması sonucu dehşeti yaşayan çift ve otomobilin çarptığı araçtaki bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 02.45 sıralarında Erenköy Mahallesi Bağdat Caddesi Kadıköy istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Kadıköy istikametine ilerleyen 34 JK 2165 plakalı otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce kaldırıma çıkarken o sırada her şeyden habersiz bankta oturan Cansu Safi ve sevgilisi otomobilin altında kaldı. Hızını alamayan ve bir süre çifti sürükleyen araç başka bir otomobile çarparak durabildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı çifti ve otomobilin çarptığı araçtaki bir kişiyi ilk müdahalenin ardından ambulanslarla İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi alırken çevredeki vatandaşlardan kaza hakkında bilgi aldı.

Trafik polisi ve itfaiye ekipler kaza yerinde incelemelerde bulunurken 34 JK 2165 plakalı otomobilin sürücüsünün olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Kazanın ardından araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Caddedeki kaldırımlar tanınamaz hale geldi. Hastaneye kaldırılan 3 yaralıdan Cansu Safi'nin durumun ağır olduğu belirtildi. Yaralan çiftin yeni nişanlandıkları belirtildi.

"SÜRÜCÜ KAÇTI, O İNSANLARA YAZIK GÜNAH"

Kaza anında orada olan taksici Ayhan Uykucu "Caddebostan ışıklardan geçerken kazaya sebep olan araç savrulup kafeye doğru kayıyor. Bankta oturan kişilere vuruyor. Vurmasından sonra kişiler yerlere savruluyor. Sürücü olay yerinden kaçıyor. O insanlara yazık günah" diye konuştu. Kadının durumunun ağır olduğunu ifade eden Uykucu, "Sürücü korkmuş, daha sonra hastaneye gitmiş ve hastanede yakalandığı duydum. Kadının durumu kötü. Diğer arkadaşında beli kırılmış galiba" dedi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay yerindeki bir kafenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler Bağdat Caddesi'nde seyir halinde olan 34 JK 2165 plakalı aracın önündeki aracı sollamaya kalkarken hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktığı görüldü. O sırada bankta sevgilisiyle oturan Cansu Safi'nin de otomobil tarafından ezilmesi ve sürüklenmesi de kameraya yansıyor. Kazanın hemen ardından Safi'nin sevgilisinin yardıma koştuğu görülüyor. Yaralıların etrafına vatandaşların toplanması, otomobilin başka bir araca çarpması da güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.

"BANKI İKİYE PARÇALAMIŞ"

Kazanın sesini duyan bir vatandaş, "Ben arabanın, kazanın sesini duydum. Evdeydim o sırada, dışarı çıkmadım. Apartman görevlisiyim ben, gürültüyü duydum" dedi. Kazanın olduğu bölgede yaşayan diğer vatandaş ise, "Araba şuradan son sürat girmiş. Buradaki bankı ikiye parçalamış. Bankın yarısını oraya atmış ve duvarın orada durmuş. Zaten izler belli, ağacın buradan geçmiş. Bankta oturan ve yaralananlar var diyorlar" dedi.

YARALI KADIN AMELİYATA ALINDI

Kazada, bankta oturan Cansu Safi ve sevgilisi otomobilin altında kaldı. Ambulansla İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Cansu Safi'nin ameliyata alındığı öğrenildi.

SÜRÜCÜ, POLİSE TESLİM OLDU

Kazada kaza sonrası kaçan sürücü Muhammed Enes Altun, daha sonra babası ile birlikte polis merkezine giderek teslim oldu. Polisin yaptığı çalışmada sürücünün 1.53 promil alkollü olduğu öğrenildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.