Hava Durumu

Banu Ilıcalı'dan eşi Efe Ceyhun'a: İyi ki doğdun hayatımın anlamı

Özel hayatıyla pek gündeme gelmeyen ve magazin dünyasına uzaklığıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı, sosyal medya hesabında eşi Efe Ceyhun'un doğum gününü kutladı. Paylaştığı fotoğrafa romantik bir de yazı düşen Ilıcalı, "İyi ki doğdun hayatımın anlamı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2021 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2021 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Banu Ilıcalı'dan eşi Efe Ceyhun'a: İyi ki doğdun hayatımın anlamı

Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ'dan olan evliliğinden dünyaya gelen 31 yaşındaki kızı Banu Ilıcalı, gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih ediyor. Kameralardan uzak bir hayat yaşayan Ilıcalı, 2016 yılının eylül ayında iş adamı Efe Ceyhun ile nikah masasına oturdu. Mutlu bir evliliği olan Banu Ilıcalı, geçtiğimiz sene temmuz ayında ilk bebeğini kucağına aldı.

"AŞKIM, EN İYİ ARKADAŞIM"

Sosyal medya hesabını herkese kapalı tutan Banu Ilıcalı, eşinin doğum gününü Instagram'dan yayınladığı bir fotoğrafla kutladı. Kızı Begüm ve eşi ile verdikleri bir kareyi paylaşan Banu Ilıcalı, "İyi ki doğdun hayatımın anlamı. Seni çok seviyorum! Eşim, aşkım, en iyi arkadaşım" ifadelerini kullandı.

BANU ILICALI'NIN EŞİ EFE CEYHUN NE İŞ YAPIYOR?

Efe Ceyhun, uzun yıllar Türk Telekom şirketinde dijital pazarlama uzmanı olarak çalıştı. Ceyhun, Eylül 2018'de 'Game Theory' adlı şirketini kurduğunu ilan etti. Efe Ceyhun ile Banu Ilıcalı da üniversitede tanıştılar. Çift, aşklarını evlilikle taçlandırdılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.