Hava Durumu

Banyoda unutunca rezalet patladı!

Sevgilisini görmek için dokuz saat araç kullanan kadın, duştan sonra gördüğü diş fırçasından şüphelenip dolabın altını açmasıyla şoke edici kanıtlara ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2021 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2021 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Banyoda unutunca rezalet patladı!

ABD'de bir kadın, sevgilisini görmek için güney eyaleti Florida'dan yola çıkıp kuzeydeki Atlanta'ya kadar araç sürdü. Dokuz saat süren yolculuğun sonunda ortaya çıkan rezalet ise, kadın tarafından TikTok hesabından paylaşıldı.

Buna göre, kadın erkeğin evine sabah saatlerinde ulaştığında her şey normal görünüyordu ancak banyodaki bir detay gözden kaçacak gibi değildi. Kadın, sosyal medyadaki takipçilerine sevgilisinin evinde başka bir kadına ait banyo seti bulduğunu söyledi.

Fotoğrafları da yayınlayan kadın, "Dokuz saat yolculuğun sonunda eve vardığımda bir duş aldım, çocuklar uyuyordu. Duştan sonra kulak çubuğu almak ve diş fırçalamak için banyo dolabını açtığımda pembe bir dış fırçası gördüm" dedi.

Pembe diş fırçasıyla içine bir şüphe düştüğünü aktaran kadın, dolabın altını açtığında ise başka bir kadına ait şampuanlar, duş jelleri ve diğer banyo ürünlerini buldu.

Sevgilisi her şeyi inkar etti ancak halıda bulduğu tuhaf görünümlü saç, erkeğin başka bir kadının olduğunu itiraf etmesini sağladı. Üstüne bir de, diğer kadın sevgilisinden üç aylık hamileydi.

Kadın, takipçilerine olayı anlatırken, "Şoka uğradım, neredeyse bir yıldır birlikteydik" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.