Hava Durumu

Barbarosspor yolu yarıladı

Mavi Beyazlılar deplasmanda karşılaştığı Tütünspor'u 55. dakikada Kadir'in golüyle devirerek son 4 hafta öncesi 3. sıradaki Yeni Karaman ile arasındaki farkı 6'ya çıkardı ve büyük avantaj yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2017 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2017 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barbarosspor yolu yarıladı

2. Amatör Küme 5. Grup'ta dün üst sıraları yakından ilgilendiren 14. hafta maçında Barbarosspor, Tütünspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Demirtaş Sahası'nda oynanan maça ev sahibi ekip iyi başladı. Tütünspor henüz ilk 10 dakikada Okan ve Emre Ataş ile çok net fırsatlar yakaladı ancak kaleci Oğuzhan'ı geçmeyi başaramadı. Kontrataklarla rakip kaleye yüklenen Barbarosspor ise tek fırsatında Furkan'ın topa vurmakta geçikmesiyle pozisyonu harcadı ve devre 0-0 sona erdi.

AVANTAJI KAPTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında adeta bambaşka bir Barbarosspor sahadaydı. Devreye çok hızlı başlayan Mavi Beyazlılar 55. dakikada oyuna sonradan giren Kadir'in attığı şık golle 1-0 öne geçti. Kalan bölümlerde Barbarosspor kontrollü bir oyun sergilergen Tütünspor ise tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklendi. Ancak iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremeyince Mavi Beyazlılar sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı ve 3. sıradaki Yeni Karaman ile arasındaki farkı 6'ya çıkararak son 4 hafta öncesi 1. Küme'ye çıkmak için büyük avantaja sahip oldu.(Tolga ÖZTAŞ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.