Hava Durumu

Barcelona - PSG maçına Kylian Mbappe damgası!

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Paris Saint-Germain, Nou Camp'da Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek flaş bir sonuca imza atarken maç sonunda herkesin konuştuğu isimler Kylian Mbappe ve Lionel Messi oldu...

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2021 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2021 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barcelona - PSG maçına Kylian Mbappe damgası!

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan son 16 turu maçları ile başlarken geceye damgasını vuran karşılaşma Nou Camp'da oynandı. PSG, Barcelona'yı deplasmanda 4-1 mağlup ederek tur için büyük bir avantajı yakalarken maçın yıldızı attığı 3 golle Kylian Mbappe oldu.

Maçın ardından hem İspanyol hem de Fransız basınının en çok konuştuğu iki isim Mbappe ve Lionel Messi'ydi...

''MBAPPE MAÇTAN ÖNCE YANIMA GELDİ VE...''

PSG'nin teknik direktörü Mauricio Pochettino, maçın ardından Kylian Mbappe ile arasında geçen diyaloğu aktarırken ''Dünyanın en iyi oyuncularının hepsinin kendilerine güveni vardır. Mbappe, maçtan bir gün önce yanıma geldi ve 'Camp Nou'da kaç galibiyetin var?' diye sordu. Espanyol'dayken bir kere kazandığımı söyledim. O ise 'Hazır ol, yarın ikinci galibiyetini alıyoruz' dedi. İşte bu yüzden Mbappe çok büyük bir futbolcu.'' sözlerini kullandı.

Kylian Mbappe ise yıldızlaştığı maçın ardından takımdaki geleceği hakkında konuşurken ''Şu anda tüm kalbimle PSG forması için oynuyorum. Geleceğim mi? Sadece bir maç üzerinden geleceğime karar vermek çok aptalca olur. Her zaman burada mutlu olduğumu söylüyorum zaten.'' diye konuştu.

22 YAŞINDA ZIDANE'I YAKALADI!

Öte yandan Mbappe, Şampiyonlar Ligi'nde eleme turlarında en çok gol atan Fransız futbolcular sıralamasında Zinedine Zidane'ı yakaladı. Henüz 22 yaşında olan Mbappe, eleme turlarındaki 8. golünü kaydederken Zidane ile gol sayısını eşitledi. Şampiyonlar Ligi'nde eleme turlarında Mbappe'den daha fazla gol atan sadece iki Fransız futbolcu var: Henry ve Benzema...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.