Hava Durumu

Barcelona Whatsapp'la hayata döndü!

Geçen sezon şampiyonluğu son maçta Atletico Madrid'e kaptıran ve hiç kupa sevinci yaşayamayan Katalan temsilcisi Barcelona, başarıyı WhatsApp'la yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2015 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2015 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barcelona Whatsapp'la hayata döndü!
Bu sezon 3 kulvarda birden şampiyonluğa ilerleyen Katalan ekibi FC Barcelona hakkında bir iddia büyük yankı uyandırdı. 4 Ocak'ta alınan Real Sociedad yenilgisinin ardından kargaşa ortamının hakim olduğu kulüp 6 Ocak'ta krizi WhatsApp sayesinde çözdü. Luis Enrique ve Messi arasında yaşanan gerginlik, Zubizaretta'nın görevden alınması ve Başkanlık seçiminin yapılacağı bir ortamda ipleri eline almaya karar veren kaptan Xavi kimsenin aklına gelmeyecek bir çözüm üretti.

Takım arkadaşlarının tamamını WhatsApp üzerinden bir araya getirerek bir grup kuran Xavi, "Böyle devam edersek bu senede hiçbir şey kazanamayız" ifadelerini kullandı. Bu mesaja gruptan gelen cevap ise "bir şey elde edemeden bir sezon daha geçiremeyiz" oldu. Kısa sürede büyük bir reaksiyona dönüşen mesajlaşmalar sonrası ilk hedef ise Messi oldu. Onun kırgınlığını tamir eden takım arkadaşları liderliği Arjantinli yıldıza bıraktı ve kısa sürede FC Barcelona yeniden tüm kulvarlarda rakipsiz bir hale geldi.

La Liga'da lider durumda bulunan Katalanlar, şampiyonlar ligi ve Kral Kupası'nda da finale yükseldi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.