Hava Durumu

Barcelona'yı rezil ettiler

Geçen sezon La Liga, Kral Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan, hafta içinde de UEFA Süper Kupası'nı müzesine götüren Barcelona, İspanya Süper Kupası'nda tam bir bozguna uğradı. Katalan ekibi, kupanın ilk maçında konuk olduğu Athletic Bilbao'ya 4-0 yenildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2015 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2015 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barcelona'yı rezil ettiler
Hafta içinde Sevilla'yı uzatmalarda 5-4 yenerek UEFA Süper Kupası'nı kazanan Barcelona, İspanya Süper Kupası'nın ilk maçında tarihi bir hezimet yaşadı. San Mames Stadı'nda Athletic Bilbao'ya konuk olan Katalan ekibi, karşılaşmayı 4-0 kaybetti.

30 Mayıs'ta İspanya Kral Kupası finalinde 3-1 yendiği rakibi önünde hayal kırıklığı yaratan bir oyun sergileyen Barcelona'yı yıkan goller San Jose (Dk.14) ve Aduriz'den (Dk.53, 62 ve 68 penaltıdan) geldi. Maçın kahramanı Aduriz, kariyerinde ilk defa Barcelona karşısında 'hat-trick' yapmış oldu.

Geçen sezon La Liga, Kral Kupası, UEFA şampiyonlar ligi ve geçtiğimiz 11 Ağustos'ta UEFA Süper Kupası'nın sahibi olan Barcelona, son olarak 23 Nisan 2013 tarihinde Şampiyonlar Ligi'nde bayern münih ile oynadığı maçta 4-0'lık bir yenilgi almıştı.

MASCHERANO: BU NORMAL BİR SKOR DEĞİL

Maç sonrası İspanyol televizyonuna açıklama yapan Barcelonalı futbolcu Javier Mascherano,"Evet kaybettik ama halen bir maç daha var. Athletic 4-5 gol fırsatı yakaladı ve 4 gol attı. Bu normal değil. Biz hala bu sonucu değiştirip, kupayı kazanabiliriz. Şimdi hatalarımızı düzeltmemiz ve gelecek maç için inançlı olmamız gerekiyor" dedi.

ADURIZ: 4-0 KAZANDIK AMA YETMEZ

Athletic Bilbao'nun 3 golünü atan Aritz Aduriz de (üstte), "Barcelona karşısında bu şekilde galip gelmekten çok memnunuz. Onlara karşı 4 gol atmanın neredeyse imkansız olduğunu biliyoruz. Pazartesi günü çok zor bir maç bizi bekleyecek. Barcelona en iyi takım ve her şeyi yapabilecek kapasitede. Onlara karşı Nou Camp'ta 4-0'lık skor asla yetmez. Orada da bir gol atmalıyız ve defans olarak çok güçlü olmalıyız" şeklinde konuştu. 

Athletic Bilbao ve Barcelona arasında kupanın sahibini belirleyecek rövanş maçı 17 Ağustos Pazartesi günü Nou Camp Stadı'nda oynanacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.