Hava Durumu

Barcelona'yı şaşkına çeviren Türk oyuncu kim?

Barcelona Ilkay Gündogan'ı transfer etmenin yollarını arıyor. Ancak Türk yıldızın istediği yıllık ücret Katalan ekibinin yöneticilerinde şaşkınlık yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2015 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2015 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barcelona'yı şaşkına çeviren Türk oyuncu kim?
Alman devi Bayern Münüh'in devreden çıkmasını fırsat bilen Katalan ekibi bu oyuncuyu renklerine bağlamak için tekrar harekete geçti.
 
İlkay Gündoğan transferinde en büyük sorunun bu oyuncunun menajerliğini yapan babası İrfan Gündoğan olduğu öğrenildi. Babasının Barcelona'dan yıllık 12 milyon euro gibi yüksek bir ücret istemesi karşısında şaşkınlık yaşayan Barcelona Yönetimi bu parayı Neymar'ın bile alamadığını hatırlatarak transferin bu şartlarla olmasının imkansız olacağını dile getirdiler. Katalan ekibinin önündeki ikinci engel ise FIFA'nın bu kulübe getirdiği transfer yasağı.
 
Gündoğan'ın transferinde indirim yapılsa bile bu futbolcunun Barca forması giymesi ancak 2016 yılının Ocak ayında olabilecek. Barcelona'nın İlkay Gündoğan'a yılda ancak 6 ile 8 milyon Euro gibi bir rakam önerebileceği, kabul edilmesi halinde ise Türk asıllı Alman futbolcunun bir yıllığına İspanya'da bir kulübe kiralanacağı da gelen haberler arasında.
 
Real Madrid'de bir dönem futbol oynayan Mesut Özil de menajerliğini yapan babasının İspanyol kulübünden yüksek ücret istemesi üzerine bu oyuncuyu Arsenal'e satmak zorunda kalmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.