Hava Durumu

Barış Atay'a saldırıyla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay'ın darp edilmesiyle ilgili polis ekiplerince yapılan çalışmalarda 1 şüpheli gözaltına alındı. Polis ekiplerinin diğer 3 şüphelinin de kimliğini tespit ettiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2020 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2020 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barış Atay'a saldırıyla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı

TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile girdiği 'tecavüzcü' polemiği sonrasında önceki gece Kadıköy'de bir grubun saldırısına uğradı.

Aldığı darbelerin etkisiyle yere düşen ancak saldırganların hedefi olmaktan kurtulamayan Barış Atay, yanındaki arkadaşının polisi araması ve çığlıkları sayesinde kurtuldu.

Saldırganların kaçmasının ardından hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu olan Atay'ın darp edilmesiyle ilgili İstanbul Emniyeti çalışma başlattı.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ BİR KİŞİ YAKALANDI

Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Atay'a saldıran 4 şüphelinin kimliğini belirledi. Şüphelilerden biri bugün polis ekiplerince gözaltına alındı. Diğer 3 saldırganın yakalanması için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Atay'ın darp edilemesinin ardından, saldırı sosyal medyada büyük tepkiyle karşılanmıştı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop yaptığı açıklamayla saldırıyı kınamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.