Hava Durumu

Barış Pehlivan ile Barış Terkoğlu Odatv'den ayrıldı

Barış Pehlivan ile Barış Terkoğlu'nun Soner Yalçın'ın imtiyaz sahibi olduğu Odatv'den ayrıldıkları öğrenildi. Odatv, Serdar Cebe ve Elif Yılmaz ile anlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2021 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2021 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barış Pehlivan ile Barış Terkoğlu Odatv'den ayrıldı

Odatv'de 2007 yılından bu yana Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Barış Pehlivan ile 2008 yılından bu yana Haber Müdürlüğü görevini yürüten, Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Barış Terkoğlu'nun Odatv'den ayrıldıkları belirtildi. Gazeteci Pehlivan ile Terkoğlu'nun ayrılık kararının altında yaşanan görüş ayrılıklarının yattığı iddia edilirken, başka çalışanların da ayrılacağı öne sürüldü.

Pehlivan ve Terkoğlu haklarında gazetecilik faaliyetlerinden dolayı birçok kez dava açılmış, bu davalar kapsamında 2011 ve 2020 yıllarında cezaevine girmişlerdi. İki ismin ayrılmasının ardından, Barış Terkoğlu'nun Halk TV'de her çarşamba Şirin Payzın'ın sunduğu 'Sözüm Var' programında yer alacağı iddia edildi.

Medyakoridoru'nda yer alan haberde ise, sitenin yeni genel yayın yönetmeninin Serdar Cebe olacağı belirtildi. Cebe, Amerika'nın Sesi (VOA) kanalında muhabir-sunucu olarak görev yapıyordu. Posta gazetesinde uzun yıllar Haber Müdürlüğü yapan Elif Yılmaz'ın da Odatv ile anlaştığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.