Hava Durumu

Barış Pınarı'na katılmak isteyen yaşlı adam kendini astı

Barış Pınarı Harekatı'na gönüllü olarak katılmak istediği için mahalleli tarafından omuzlarda taşınan 72 yaşındaki Mustafa D. evinin avlusunda kendini asarak intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2019 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2019 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barış Pınarı'na katılmak isteyen yaşlı adam kendini astı

Muğla'nın Milas ilçesinde, evinin avlusunda kendini iple asan Mustafa D. (72), yaşamını yitirdi. Mustafa D, bir süre önce TSK'nın Suriye'deki terör unsurlarının kökünü kazımak için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na gönüllü katılmak için başvurmuş, mahalleli tarafından omuzlarda taşınmıştı.

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI

Damlıboğaz Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk ve 6 torunu bulunan Mustafa D, evinin avlusunda kendini asarak yaşamına son verdi. Bu sabah yakınları tarafından cesedi bulunan Mustafa D'nin psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü. Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Mustafa D'nin cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

BARIŞ PINARI HAREKATINA GÖNÜLLÜ KATILMAK İÇİN BAŞVURMUŞTU

Mustafa D, bir süre önce 'Barış Pınarı Harekatı'na gönüllü olarak katılmak için başvurmuş, mahalle halkınca bu davranışı sonrası omuzlarda taşınmıştı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Mustafa D'nin ölümü mahallede üzüntü yarattı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.