Hava Durumu

Baş taraftarı Bahçeşehir maçında provokasyon konusunda uyardı

Süper Lig hedefinde play off çeyrek finalinde Akhisar Belediye'yi geçmeyi başaran Bursaspor Durmazlar Başantrenörü Şemsettin Baş önemli açıklamalarda bulundu. Baş, "Camia, taraftar, medya ve şehir birlik olup hedefimize ulaşacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Baş  taraftarı Bahçeşehir maçında provokasyon konusunda uyardı

HABER I Özgün DOĞAN I

ZOR BİR SAVAŞ VERECEĞİZ
Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Bursaspor Durmazlar'ın Başantrenörü Şemsettin Baş, Akhisar galibiyetini ve yarı finalde karşılaşacakları Bahçeşehir Koleji maçını değerlendirdi. Bahçeşehir maçının daha zorlu olacağını söyleyen Baş, "Akhisar takımı her zaman tehlikeli ve önemli bir rakip olmuştur özellikle de kendi evinde. Buradaki maçın zor olacağını biliyorduk. Maça ciddi başladık zaman zaman kopukluklar oldu. Rotasyona gittiğimiz için düşüşler yaşadık bunlar gayet normal. Sonuç olarak adımızı yarı finale yazdırmayı başardık. Bunun için çok mutluyuz. Bundan sonraki adım daha zor olacaktır. Bahçeşehir Koleji maçı daha zorlu olacak. Büyük bir bütçeyle kurulmuş iyi oyunculardan oluşan agresif bir takım Bahçeşehir ve şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. Zor bir savaş vereceğiz ama birlik olup hedefimize ulaşacağız" dedi.

PROVOKASYONA GELMEMELİYİZ
Deplasmandaki Akhisar maçını Bursasporlu yöneticilerle birlikte izleyen Buraspor Teknik Direktörü Mustafa Er'in deplasmanda oynanan maça gelmesinin kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyleyen deneyimli antrenör, "Camia, taraftar, medya ve şehir birlik olup aidiyet duygusunu devam ettirirse eğer biz hedefimize rahatlıkla ulaşabiliriz. Zaman zaman kopukluklar olsa da aile olarak dinamiklerimize ve camiamıza sahip çıkmalıyız. Mustafa Er hocamızın maçımıza gelmesi bizi oldukça mutlu etti. Deplasmanda bizi desteklemeye gelmesi oldukça önemli bir hareket. Biz de onların maçlarını izlemeye gidiyoruz onlar da bize geliyorlar. Bu tür davranışlar birlikteliği güçlendiriyor ve bizi motive ediyor. Taraftarımızdan isteğim provokasyona gelmemesi. Bahçeşehir, takımıyla hocasıyla bu tür hareketleri deneyecektir" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.