Hava Durumu

Başakşehir'i zorlu bir hafta bekliyor

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Beşiktaş'a mağlup olan, hafta içi ise Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a yenilen Başakşehir, önce Yukatel Denizlispor sonrasında ise RB Leipzig maçlarıyla çıkış arayacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2020 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2020 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başakşehir'i zorlu bir hafta bekliyor

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Medipol Başakşehir, Yukatel Denizlispor'u konuk edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yarın saat 16.00'da başlayacak müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

İKİ KRİTİK MAÇ

Geçtiğimiz hafta ligde Beşiktaş'a mağlup olan, hafta içi ise Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a yenilen Başakşehir önce ligde Denizlispor sonrasında ise Devler Ligi'nde RB Leipzig maçlarıyla çıkışa geçme hedefinde. Ligde 4 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi alarak 13 puanla 6'ncı sırada bulunan turuncu lacivertli takım, Denizlispor'a karşı galip gelerek zirve takibi sürdürmek istiyor.

MERT AVRUPA'DA VAR, LİGDE YOK

Medipol Başakşehir'de sakatlıkları süren Enzo Crivelli, Junior Caiçara, Aleksic ve kart cezalısı Mehmet Topal Denizlispor'a karşı forma giyemeyecek. Son yaptırdığı 4 koronavirüs testi negatif çıkan Mert Günok, bu konuda ehil olan laboratuvar sonucunu dikkate alan UEFA'nın izniyle, Manchester United deplasmanında forma giymişti. Kovid-19 testi negatife dönen deneyimli kaleci, TFF Kovid Sağlık Rehberi'ndeki kurallar gereği Denizlispor maçında ise görev alamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.