Hava Durumu

Başakşehir Lazio'nun stoperi Bastos'la ilgileniyor

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek olan Medipol Başakşehir'de transfer çalışmaları hız kazandı. İstanbul temsilcisinin gündemine, İtalya Serie A takımlarından Lazio forması giyen defans oyuncusu Bastos'un geldiği ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2020 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2020 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başakşehir Lazio'nun stoperi Bastos'la ilgileniyor

Süper Lig'de sezonu zirvede tamamlayan Medipol Başakşehir, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek. Turuncu-lacivertli ekip transfer çalışmalarına da başladı.

İstanbul temsilcisi, defans hattını güçlendirmek için adayını belirledi. İtalyan gazeteci Nico Schira sosyal medya hesabından Başakşehir'in, Lazio'da forma giyen Angolalı stoper Bastos ile ilgilendiğini duyurdu.

Kariyerine ülkesinin takımlarından Luanda'da başlayan Bastos lakaplı Bartolomeu Jacinto Quissanga, 2016 yazında Rus ekibi Rostov'dan 5 milyon Euro karşılığında Lazio'ya transfer olmuştu.

İtalyan ekibinin formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 21 maça çıkan 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu karşılaşmalarda bin 258 dakika süre aldı ve 3 gol atarken 1 de asist yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.