Hava Durumu

Başarı için tesis şart

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, yakalanan sportif başarının devamı için tesisleşmenin devam etmesi gerektiğini söyleyerek, “Eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2012 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2012 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başarı için tesis şart

Bursa amatör sporunun nabzını tutan Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, kentin sportif gelişimi tesisleşme atılımı ve gelecek sezondaki hedeflerini açıkladı. 2011-12 sezonunun Bursa sporu açısından güzel bir şekilde sonuçlandığını düşündüğünü belirten Vardar, ''Büyükşehir Belediyespor kadın voleybol takımı, 1'inci Lige yükseldi. Erkek voleybolunda ciddi sonuçlar elde ettik. Bence bu ilk etapta başarıdır. Bunlar Bursa sporu adına önemli gelişmeler'' dedi.
 

EKSİKLERİ TAMAMLIYORUZ
Takım sporlarında bu başarıların sürekli olabilmesi adına Bursa'daki spor tesislerin eksiklerini tamamlamak için çalıştıklarına değinen Vardar, ''Büyükşehir Belediye Başkanımız eksiklikleri kendisine ilettiğimiz için bizlere çok teşekkür etti ve en uygun zamanda da bu eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarda bulundu. Yıllardır Bursa'da yapılamayan tesisleşme atağını gerçekleştirdik. Önümüzdeki sene temellerini attığımız tesislerimizin açılışını gerçekleştireceğiz'' dedi.
 

KÜLTÜR KAZANDIRMALIYIZ
Vardar ayrıca salon konusunda Bursa'nın çok geride kaldığını, futbol dışında 62 spor branşı olduğunu ancak emektar Atatürk Spor Salonu dışında yükü kaldırabilecek salonlarının olmadığını belirtti. 2020 olimpiyatlarına aday Türkiye'nin, olimpiyat ruhunu yaygınlaştırması gerektiğine değinen Vardar, ''Önümüzde 8 yıllık bir süre var. Aslında bakıldığı zaman 8 yıl olimpiyatlar için kısa bir süre. Olimpiyat kültürünü de insanlara aşılamamız gerekiyor'' diye konuştu.

 

Emrah GÜLER 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.