Hava Durumu

"Başarının sırrı planlama"

AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programına konuk olan Öngören, Tofaş Basketbol Takımı olarak en büyük amaçlarının basketbola değer katmak olduğunu belirtti

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2019 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2019 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Başarının sırrı planlama"

Tofaş Basketbol Takımı Genel Menajeri Tolga Öngören, Sönmez Medya Spor Spikeri Samet Zinciroğulları'nın sorularına içtenlikle cevap verdi.

Türkiye'nin örnek basketbol yapılanmalarından birine sahip olan Tofaş Basketbol Takımı Genel Menajeri Tolga Öngören, AS TV'de dün yayınlanan Satırbaşı programına konuk oldu. Sönmez Medya Spor Spikeri Samet Zinciroğulları'nın sorularını cevaplayan Öngören, Tofaş Basketbol Takımı olarak ayaklarını yere sağlam basan bir planlama yaptıklarını ve başarının temel sebebinin bu olduğunu belirtti. Öngören, "Lige güzel başladık. Avrupa'da da iyi gidiyoruz. Sezon sonunda hedeflediğimiz noktada olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

ING Bank Basketbol Süper Ligi'nin kaliteli bir lig olduğunu ancak hem antrenör hem oyuncu anlamında Türkiye'nin çok daha fazla potansiyelinin olduğunu belirten Öngören, "Baktığımızda ligimizde çok değerli sponsorlar var. Frutti Ekstra Bursaspor Basketbol Takımı'na Kızıl ailesinin verdiği destekte çok önemli. Milli Takımımız daha iyi yerlerde olabilir. Bu potansiyel bizde var. Yerli oyuncuların az süre almamasının tek nedeni yabancı oyuncu fazlalığı değil. Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun fazla bütçeye sahip olması diğer ekipler için bahane olmamalı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.