Hava Durumu

Başarıyla örnek oldular

Özel Emine Örnek Koleji yüzme branşı sporcuları, geçtiğimiz hafta İstanbul Beylikdüzü'nde düzenlenen yıldız ve genç yaş milli takım seçmelerinde Türkiye rekoru ve şampiyonluklar elde ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2018 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2018 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başarıyla örnek oldular

28 Kasım-02 Aralık 2018 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü kapalı havuzunda yapılan yıldız-genç açık yaş milli takım seçmelerinde Özel Emine Örnek Koleji sporcu öğrencilerimiz yapılan müsabakalarda Türkiye rekorları ve şampiyonlukları elde ettiler. 100-200m Sırtüstü'nde Bora Gülşen, 50-100m kurbağalamada Yağız Alp Yekta, 50-100-15m kelebek'te Sarpcan Tezel, Melike Sertler 200m kurbağalama, Batuhan Özcan ise 400m karışıkta Türkiye Şampiyonu olma başarısı elde etti.

GURUR YAŞATTILAR

Bu önemli dereceler sonrası Bora Gülçen, Yağız Alp Yekta, Sarpcan Tezel ve Batuhan Özcan Avusturya'nın Graz şehrinde yapılacak olan Multination Yıldızlar müsabakalarında milli takımı temsil etmeye hak kazandılar. Emine Örnek Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Emine Örnek ve Örnek Kolej Spor Kulübü Başkanı Dr. Mahmut Nedim Örnek, derece elde eden genç sporcuları kutlayarak, spor hayatında ve Milli takım forması altında başarılarının devamını dilediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.