Hava Durumu

Başbakan'dan Mustafa Dündar'a övgü

AK Parti Genel Merkezi’nce düzenlenen ve Türkiye genelinden 286 projenin katıldığı yarışmada, Osmangazi Belediyesi’nin Çarşamba Pazarpark jüri özel ödülü aldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2013 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan'dan Mustafa Dündar'a övgü

AK Parti 4. Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamındaki ödül töreni Ankara Rixos Grand Otel’de gerçekleştirildi.

‘Yaşanabilir ve Estetik Şehirler’ temasıyla düzenlenen sempozyumun açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti kurmayları ve Türkiye genelinden tüm AK Partili Belediye Başkanları katıldı. Sempozyumun açılışında konuşan Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar geçtiğimiz yıl yaptıkları yarışmaya Türkiye genelinde 127 projenin katıldığını belirterek, “Bu yıl sayının 286’ya çıkması önemli bir gelişme” dedi.

Yarışmaya Bakırcılar-Ertaş Çarşısı, “Bir milyon Fidan Kampanyası” ve Bursa’da alışveriş anlayışını değiştiren ve mimarisi ile Türkiye’ye örnek olan Çarşamba Pazarpark projeleriyle katılan Osmangazi Belediyesi’ne ödülü Çarşamba Pazarpark projesi getirdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törende ödülünü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın elinden aldı. Ödül töreninin ardından kürsüye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Yarışmada dereceye giren belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Bu projelerin uygulandığı şehirleri de gönülden kutluyorum, umut ve heyecan verici olan bu projelerin diğer ilçe ve illere örnek olmasını diliyorum” dedi.

Osmangazi Belediyesi’nin jüri özel ödülüne layık görülen Çarşamba Pazarpark projesine büyük ilgi gösteren Başbakan Erdoğan Başkan Dündar’ı kutlayarak proje hakkında detaylı bilgi aldı. Projenin fotoğraflarının yer aldığı standa gelerek Dündar ve eşi Sevginaz Dündar ile bir süre sohbet eden Erdoğan, “Başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum, Bursa’ya ve Osmangazi’ye yakışan yeni ve örnek projelerinizi bekliyorum” dedi.

Başbakan Erdoğan’a projeyi anlatan Başkan Mustafa Dündar da, “Şehrimize değer katmak adına birbirinden farklı projeler üretiyoruz ve halkımızın hizmetine sunuyoruz. Projelerimizin sizler tarafından takdir toplaması ve ödüle layık görülmesi bizleri daha da heyecanlandırıyor” diye konuştu.
Başbakan Erdoğan, Dündar ve eşi Sevginaz Dündar ile Çarşamba Pazarpark projesi önünde fotoğraf çektirerek sergi salonundan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.