Hava Durumu

Başbakan Erdoğan’a yazıklar olsun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "Başbakan Erdoğan dün Türkiye’ye gelen Fransa Cumhurbaşkanı'na Orta Afrika’da yaşananları yüzüne vuracak cesareti gösterebilecek midir? Türkiye’yi bunların eline düşüren, iki dudağından çıkan sözlere mahkum eden Başbakan’a da yazıklar olsun" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2014 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2014 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Erdoğan’a yazıklar olsun

İşte Bahçeli’nin sözlerinden satır başları:

Başbakan analar ağlamasın dedikçe bu şerefsizler namluya mermi  yerleştirmiştir. Ey sayın Erdoğan katillerin rehberi olmayı inatla sürdürürsün PKK’yı dağda aramaya gerek kalmayacaktır. Esenyurt’ta bizi yaralayan saldırı en kritik vakadır. Malum çevreler çırpınmaktadır. Bekliyor ki millet birbirine düşsün. İstiyorlar ki MHP sokağa insin, yanlış görünsün. Rüşvet ve yolsuzluk gündeminin buharlaştırılması amaçlanıyor. Nifak meraklılarına şans tanımayacağız.

Zor da olsa dayanacağız, dişimizi sıkacağım sabredeceğiz. İçin için ağlayarak sakinliğimizi koruyacağız, hukukun sınırlarını aşmayacağız. El ovuşturan şarlatanları utandıracağız. Sandık yoluyla alacaklarımızın alayını tahsil edeceğiz. Son sözümüzü milletimizin “Gün bugündür” dediği gün söyleyeceğimizi belirtiriz. MHP’lileri bizi sokak savaşçısı gösterme adiliğini gösterenlere verecek cevabımız vardır. Başbakan sözcüsününüz bu olayı karşıt görşütlerin çatılması olarak sunma ahlaksızlığı, öncesi olan bir senaryonun delilidir.
Taraflı medya ve televizyonlar bu olayı alt yazı dahi olarak bile göstermemektedir.

Merhum şehidimiz sınırdan girmemiş, 63’lüklerin arasında bulunmamıştır. Alayı birde PKK'lı olanlar iflas etmişlerdir, alayı Ermeni olanlar iflas etmişlerdir. Masrafını vatandaşın vergileri karşılayan TRT bize yavru muhalefet diyerek sahiplerine bağlılıklarını göstermişlerdir. Şahsımı ve partimi karalayanlar bu densizliği ne zaman bırakacaklar? Tarafsız bilgi vermek, yanlı haber vermemek en önemli uzuvdur. Esenyurt’ta ki saldırganlığı karşıt görüş diye sunmak edebe sığmaz.

 Toplumsal enerjinin volkan ağzına döndüğü andan itibaren taleplere dudak bükemeyecektir. Ukrayna’da yaşananlardan sonuç çıkarmak gerekmektedir. Devletin ana omurgasını felç edenler meşrutiyetini kaybeder. Milli çıkarlar birleşince koltukların sallanması kaçınılmazdır. Kimden ve nereden gelirse gelsin dehşet sahnelerini lanetliyorum. Başbakan Erdoğan dün Türkiye’ye gelen Fransa Cumhurbaşkanı'na Orta Afrika’da yaşananları yüzüne vuracak cesareti gösterebilecek midir? Türkiye’yi bunların eline düşüren, iki dudağından çıkan sözlere mahkum eden Başbakan’a da yazıklar olsun.

Başbakan’ın zikri ve düşüncelerini belirlemek zor değil. İhvan, Mursi, Rabia, Esad, Kırmızı oda, papaz cübbesi, beyaz saray, bush, açılım, Kürdistan, süreç, ihanet, pazarlık, paralele, oslo, istismar, 7 şubat, yalan, 17 aralık sözlerinden birini çözmek  başbakanın kimliğini ifşa edecektir. Başbakan PKK’ya sözde komplo diye tarif ettiği süreçte yardım mı talep etmektedir. Şüphelerimiz giderilmelidir? Özerklik için yol veriliyorsa ihanet demek bile çok az kalır. Dövizin yükselişi durdurulamamaktadır. TL’deki erime fakirleştirmektedir. Ekonomik kayıplar ciddi boyuttadır, tehlike sinyalleri artmaktadır. Başbakan gelip geçecek dese de herkesi çok olumsuz etkilemektedir. Başbakan için tabii her şey toz pembe görünmektedir. Bankadaki milyonları ikiye katlanmıştır.

"EMNİYETTEKİ CURCUNA DEVAM ETMEKTEDİR"

Başbakan ve hükümeti dövizdeki ateşi söndürmek için faiz kullanacaktır. Ananastan TUSKON’a saldırmakta TÜSİAD’a da vatan hainliğini layık görmektedir. İş dünyasını karşısına almıştır. Vatana hizmet edenleri hainlikte suçlaması ihanettir.

Emniyetteki curcuna devam etmektedir. Yakaladıkları yerde görevden almışlardır. Başbakan’ın oğlu için yapılan yol temizliği sonucunda beyefendi lütfetmiş ifade vermeye hazır olduğunu söylemiştir. HSYK konusunda frene basmıştır

Sayın Çiçek birkaç ay önce “Bir şey çıkmaz” diye görevini bırakan kişi değil midir? Göreve geldiğinden beri hakkında fezleke düzenlenen bu adalet bakanıyla mı yargı tarafsız olacaktır. Kurulda tekmelerler muhalefeti sindirmeyi çalışan bir iktidar mı güveni artıracaktır

Altın kaçakçılarını savunacak kadar pervasızdırlar. AKP’nin Yalova vekili bir konuşmasında karşı tarafa sataşırken “Yalova’ya başka yerden gelmişsin, ben Karadeniz’in en güzel yerinden geldim, Yalovalıyım” demesi herkesi incitmiştir. Bu sözleri kullanan şahsı kınıyorum. Unutmasın ki derenin ötesi neyse bu yakası da budur. Bizi değil dereler ölüm bile ayıramamıştır

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.