Hava Durumu

Başbakan Erdoğan demir parmaklığı boylayacak

Kastamonuda’da partisinin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gündeminde ‘Büyük Rüşvet Operasyonu’ ve sonrasındaki Emniyet ve yargıdaki görev değişiklikleri vardı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2014 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2014 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Erdoğan demir parmaklığı boylayacak

Bahçeli Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın ‘ifade vermeye hazır olduğu’ yönündeki açıklamasına “Nasılsa güvenlik sağlanmış, hukukta geçiş üstünlüğünü elde etmiştir. Başbakan, oğlunu ve kendisini aklamak için soruşturma dosyaları üzerinde tahrifat yapmaktadır. Suç saklanmaktadır. Büyük yolsuzluk örtülmektedir” sözleriyle eleştirdi. Bahçeli özetle şunları söyledi:
“Türk milleti tarihin en kötü siyasi yönetimi ile karşı karşıyadır. AKP’nin cezalandırılması için sandıkta son vuruşu yapmak gerekmektedir. Yoksa felaket kapıdadır.

NEYLE MEŞGULDU

Türkiye’yi ajanlar sarmışsa, casuslar her tarafa sirayet etmişse, devlet çetelerinin güdümüne girmişse, soruyorum bu sırada Başbakan ve hükümeti neyle meşgul olmuştur. Başbakan, ‘Ne istedilerse verdik’ dediklerine şimdi casus mu demektedir. O zaman Başbakan Türkiye’yi satmış, şimdi düşman ilan ettiklerine yargı ve emniyet başta olmak üzere devletin kritik yerlerini kiralamaktan utanmamıştır. Dünyanın neresine giderse gidiniz yabancı taşeronlara, casuslara, örgütlere ülkesini peşkeş çeken bir iktidar, bir Başbakan kesinlikle ayakta kalamayacak ve demir parmaklıkları boylayacaktır. Savcılar, polisler, hakimlerle ilgili idari tasarrufun gayesi nedir? Bunlar örgüt mensubuysa, haklarında hukuki tahkikat başlatmak için neyin olması beklenmektedir? Başbakan gemilerle oynayan evladına ve kendisine dayanan yolsuzluk iddialarından aşırı korkmuş, can havliyle karşı saldırıya geçmiştir.

CAVLAKİLER SEFERBER

Tetikçiler, adrese teslim iş yapan görevliler, Başbakan’ı kurtarmak için kendilerini feda etmeye hazırlardır. Başbakan haşhaşi olarak suçladıklarına karşı özenle beslediği bu devrin cavlakilerini seferber etmiştir. Ancak ne yaparsa yapsın rüşvet kapatılamayacak, yolsuzluk damarı saklanamayacaktır. Kastamonulu kardeşlerim şunu iyi biliniz; Ankara’da hırsız vardır. Hırsızın hakimi ve savcıyı görevden aldığı yere ananas değil, karpuz devleti denir.    

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.