Hava Durumu

Başbakan Erdoğan'ın evine saldırı son anda engellendi

Gezi protestosunu çevre eyleminden çıkarıp sokak savaşına dönüştüren marjinal grupların 1 Haziran'da Erdoğan'ın Ankara'daki evine de saldırı girişiminde bulunduğu öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2013 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2013 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Erdoğan'ın evine saldırı son anda engellendi

Taksim Gezi Parkı protestolarını çevre eyleminden çıkarıp sokakları terörize eden marjinal grupların, 1 Haziran'da yapmak istedikleri eş zamanlı baskın son anda önlendi. Başbakan'ın Ankara ve İstanbul'da kullandığı çalışma ofisi ve konutuna eş zamanlı olarak girmek isteyen eylemcilerin burada fotoğraf çektirerek, Türkiye'yi uluslararası arenada zor duruma düşürmeyi amaçladıkları öğrenildi.

Gezi Parkı olaylarının en şiddetli yaşandığı 1 Haziran gecesi eylemcilerin tek hedefinin Başbakanlık Konutu'nun yanısıra, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Ankara Keçiören'deki evi ve Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'nin işgal girişimi olduğu belirtildi. İstihbarat raporlarına yansıyan satırlarda, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Ankara Keçiören'deki ikametine yürümek isteyen bir grubun motorize Yunus ekipleri tarafından son anda engellendiği belirtildi.

EŞ ZAMANLI İŞGAL PLANI

Başbakan Erdoğan'ın Tunus, Fas ve Cezayir'e başlattığı gezi sırasında şiddetlenen Gezi Parkı eylemleri sırasında, bazı grupların eş zamanlı olarak Çankaya'da bulunan Başbakanlık Konutu ve Beşiktaş'taki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nin yanı sıra Keçiören'deki evinin de işgal edilme girişimi Başbakan'a rapor edildi. İstihbarat birimlerinin çalışmaları sonrası hazırlanan raporda, Erdoğan'ın Ankara Keçiören'deki evinin de işgal edilerek çekilen fotoğrafların hem sosyal medya hem de yabancı basına servis edilerek sivil darbe planlandığı anlatıldı.(yeni şafak)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.