Hava Durumu

Başbakan yalanla aldatmaya çalışıyor

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Gezi eylemleri sırasında eylemcilerin Kabataş’ta başörtülü Zehra Develioğlu’na saldırdığı yönündeki iddiaların gerçek olmadığının kamera görüntüleriyle ortaya çıktığını belirterek, “Yok işte, ortaya çıktı ama Başbakan Erdoğan halen yalanla milleti aldatmaya çalışıyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2014 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2014 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan yalanla aldatmaya çalışıyor

CHP Demre seçim bürosunu ziyaret eden Baykal, konuya ilişkin şunları söyledi: “Başbakan Erdoğan kürsüden defalarca bu iddiaları getirdi. Yalan söyleyerek kampanya yapıyor. Neymiş, camide içki içtiler. Caminin imamı ‘Yok’ diyor. O hala meydan meydan geziyor, ‘Bir belediye başkanının yakınına, başörtülü bir kadına 100 kişi saldırdı’ diyor. Yok işte, ortaya çıktı. Ama Başbakan halen yalanla milleti aldatmaya çalışıyor. Bana yalanla yaklaşanlara inanmam. Türk milletinde böyle bir saldırganlık, saygısızlık yoktur.”

‘DUR’ DEMEK VİCDAN BORCU

17 Aralık soruşturması ve sonrasında yaşanan olaylara da değinen Baykal “Devletin içindeki yetkili mekanizmalar gerekeni yapamıyor. Takip edecek olanlar görevden alınıyor. Savcılar, emniyet müdürleri oradan oraya sürülüyor. Fezlekeli Adalet Bakanı, adaleti önlemek için yargıya müdahale ediyor. Bu manzarayı Cumhurbaşkanı seyrediyor, Meclis seyrediyor. Yargının eli, kolu bağlı bir şey yapamıyor. Bu olay karşısında çare millettir. Artık kural, ahlak, din, iman, İslam hepsi bitmiş. Bunlara ‘dur’ demek vicdanımızın borcudur” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.