Hava Durumu

Başbakan Yardımcısına şok saldırı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Nevşehir'deki Hacı Bektaş törenlerinde saldırıya uğradı. Bozdağ kürsüdeki konuşması sırasında da yuhalandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2013 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2013 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Yardımcısına şok saldırı

Başbakan Yarımcısı Bekir Bozdağ’a bugün katıldığı Hacıbektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerinde saldırı girişiminde bulunan Hüseyin Satı adlı kişi gözaltına alındı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinlikte Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ konuşurken bazı kişiler protestoda bulundu. Bekir Bozdağ, kendisine ‘yuh’ çeken ve ’Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganları ve ıslıklı protestolar altında kürsüde konuştu, "Sizleri Başbakanımızın selamı ile selamlıyorum” diye başlayınca protestoların dozu arttı. Bozdağ konuşmasını tamamlayıp protokol tribünündeki yerine giderken, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yerel gazetecilik yaptığı belirtilen 34 yaşındaki Hüseyin Satı, ”Buraya ne yüzle geldiniz” diyerek, yumruklu saldırıda bulundu.

Hemen müdahale eden Bakan Bozdağ’ın korumaları tarafından etkisiz hale getirilen Hüseyin Satı’yı gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.