Hava Durumu

Başbakan Yıldırım'dan büyüme rakamlarına ilk yorum

Bosna Hersek'te konuşan Başbakan Yıldırım, 2017 büyüme oranını değerlendirdi. Başbakan Yıldırım, "Bu büyüme oranı bizim için bir sürpriz değil. Bunun böyle olacağını aylar önce gelişmelerden görmüştük." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2018 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2018 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Yıldırım'dan büyüme rakamlarına ilk yorum

Başbakan Binali Yıldırım, Saraybosna'da Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

"Balkanların istikrarı ve güvenliği, aslında Avrupa'nın güvenliği demektir, Ortadoğunun güvenliği demektir." diyen Yıldırım, 'Bu bakımdan buradaki barışın, buradaki istikrarın bozulmaması için bütün bölge ülkelerine büyük sorumluluk düştüğünü biliyoruz. Bu çerçevede biz, Bosna Hersek başta olmak üzere diğer bütün ülkelerle dostane ilişkilerimizi geliştirmenin gayreti içerisindeyiz." şeklinde konuştu.

Başbakan Yıldırım, Türkiye ekonomisinin 7,4'lük 2017 büyüme oranı ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise şunları kaydetti:

"Bu büyüme oranı bizim için bir sürpriz değil. Bunun böyle olacağını aylar önce gelişmelerden görmüştük. Türkiye 2018 yılı için de sürdürülebilir, istikrarlı ve orta vadeli planda hedeflediği büyüme oranını tutturmak için gerekli projelerini yapmıştır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.