Hava Durumu

Başbakan Yıldırım'dan flaş açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, "Fırat'ın batısı tamam, doğusu da aynısı olacak, bunun başka yolu yok. Şimdi Menbiç konusunda ısrarımız sonucu bir noktaya gelindi ve burnundan kıl aldırmayanlar yavaş yavaş 'Bu işi oturalım konuşalım' diyor" dedi

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2018 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2018 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Yıldırım'dan flaş açıklama

Terör örgütü YPG'nin Menbiç'teki varlığı ve konuyla ilgili Türkiye-ABD arasındaki görüşmelerle ilgili Başbakan Binali Yıldırım'dan bir açıklama geldi. Türkiye'nin Menbiç konusundaki ısrarı sonucu belli bir noktaya gelindiğini söyleyen Yıldırım, "Burnundan kıl aldırmayanlar yavaş yavaş 'Bu işi oturalım konuşalım' diyor" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, "Şimdi Fırat'ın batısı tamamlandı, doğusu ne olacak? Doğusu da aynı olacak. Hiç bunun yolu yok. Hiçbir zaman terörle burun buruna yaşayamayız. Buna müsaade etmeyiz. Arkasında Amerika olsun fark etmez, kim olursa olsun. Mesele memleket meselesi olunca gerisi teferruat. Bizim şiarımız bu" diye konuştu.

Başbakan ekonomi ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı: "Son günlerde ekonomimiz üzerinde ortaya atılan şayialar, yalanlar, senaryolar hep bu FETÖ üst aklının yurt dışındaki planlarıdır, kurgularıdır. Oynadıkları kirli oyunlarla bu milleti geçmişte de dize getiremediler, bundan sonra da asla bunu başaramayacaklar."

"Herkesin söylediğini güzelce dinleyeceksiniz, ince eleyip sık dokuyacaksınız, İnce'yi eleyip Erdoğan'ı seçeceksiniz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.