Hava Durumu

Başbakana 5 metrelik şiir

Bursa'da bir şair, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 5 metre uzunluğunda şiir yazdı. Şiirin bulunduğu kağıt, AK Parti binasının ikinci katına kadar uzandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2012 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2012 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakana 5 metrelik şiir
Bursalı şair Kenan Süküt, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı 5 metrelik şiirle dikkatleri üzerine çekti. Ankara'dan aldığı kitap yardımıyla AK Parti'nin bütün icraatlarını şiirde toplayan Kenan Süküt, 2 günde yazdığı şiiri AK Parti İl Başkanlığı binasında sergiledi. İkinci kata kadar uzanan mektup görenleri şaşkına çevirirken, bazı vatandaşlar eline aldıkları metre yardımıyla mektubun boyunu ölçtü.

Şiiri abartarak yazmadığının altını çizen Kenan Süküt, "Şiire kendiliğimden bir şey katmadım. AK Parti'nin icraatlarını yazan kitabı aldım ve okudum. Ona göre bu şiiri yazdım. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorum. Türkiye'nin neresine gidersek gidelim AK Parti'nin yapmış olduğu eserler ortaya çıkıyor. Bunlardan gurur duyuyorum. Başbakanın yanındayız ve destekçisiyiz. Ben de ona dayanarak ve onu sevdiğim için şiir yazdım. Şiir 5 metre 20 santimetre boyunda. Şiiri Başbakanımıza vermek istiyorum.

Şiiri 2 gecede tamamladım. 2 gün uyku uyumadan yazdım" dedi.
Kenan Süküt, daha sonra şiiri AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın'a teslim etti.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.