Hava Durumu

Başına örtü takıp, etek giydi... Herkes onun peşinde

Kütahya'da bir market kimliği belirsiz kişi tarafından ateşe verildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüdeki etek ve başörtülü şüphelinin erkek olabileceğini düşünen polis, çalışmasını bu yönde sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2017 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2017 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başına örtü takıp, etek giydi... Herkes onun peşinde

Olay, 30 Nisan'da saat 04.00 sıralarında Zafertepe Mahallesi İmam Gazeli Caddesi'nde meydana geldi. Dört katlı bir apartmanın zemin katında bulunan markette yangın çıktı. Bu sırada devriye gezen polis ekipleri işyerinin alev alev yandığını görünce itfaiyeye haber verdi. Polisler daha sonra apartmanın zillerini çaldı, megafonla anons yapıp siren çalarak apartman sakinlerini uyandırdı. Kütahya Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, merketin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde, erkek olduğu değerlendirilen etek giymiş ve başörtülü kişinin elinde bidonla işyeri önüne geldiği, güvenlik kamerasını fark edince kameranın bağlantı kablosunu kestiği, sonra da işyerini bidonla benzin döküp yaktığı görüldü. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.