Hava Durumu

Başkan Aktaş: Şahsıma yıkılmış sistemi kabul etmiyorum

Bordo Beyazlılara başkan atama ya da görevden alma yapmadığını belirten İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Camia birleşecek ve bir başkan seçecek. Ondan sonra seçilen yönetimin biz belediye olarak arkasında duracağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aktaş: Şahsıma yıkılmış sistemi kabul etmiyorum

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi İnegölspor'un başına 2016-2017 sezonunun başında göreve gelen Başkan Timur Erezsarı'nın dönemi sona eriyor. 2 yıllık seçilen ancak 10 Mayıs'ta olağanüstü kongre kararı alan Erezsarı, yeniden aday olmayacağını açıkladı. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da İnegölspor'da yaşanan son gelişmeleri Bursa Hakimiyet'e anlattı. Aktaş, "Öncelikle Timur Erezsarı'ya teşekkür ederim. İşleri sebebiyle bırakmak istedi. Yeni dönemde zorlu projeler gelmiş. Kendi kararı. Bize de teşekkür etmiş. Çok kaliteli ve düzgün bir insandı ancak bazen böyle oluyor ve kan uyuşmuyor" dedi.

ÇOK RAHATSIZ

Başkan Aktaş özellikle İnegölspor'u kendisinin yönettiği şeklinde oluşan algıdan oldukça rahatsız olduğunu belirterek, "Ben zaten geçen yıldan beri çekildim. Şahsıma yıkılmış bir İnegölspor sistemini ben kabul etmiyorum. Alinur Aktaş kimi takımın başına getirecek. Alinur Aktaş kime yol verecek. Böyle bir şey yok. Ben belediye başkanı olarak İnegöl'e bir atama yapmak istemiyorum. İnegölspor camiası bir başkan çıkaracak biz de belediye olarak onun arkasında duracağız. Ayrıca birileri kaçamak dövüşmeyecek. Herkes elini taşın altına sokacak. Bu iş için beklenti içinde olunmaz. Bu şehirde iş, ticaret ve sanayicilik yapıyorsanız sorumluluklarını yerine getirmelisin" diye konuştu.

BURSASPOR BAĞI ÖNEMLİ

Alinur Aktaş son olarak ise Bursaspor ile İnegölspor'un bağlarının güçlenmesini istediğini söyledi. Aktaş, "İnegölspor son 8-9 yıldır altyapıdan oyuncu çıkaramıyor. Bunda tesislerin çok eskimeinin de etkisi var. Ancak iddia ediyorum Büyükşehir ile ortak yapılan İnegölspor'un yeni tesisleri öyle bir kalitede ki Süper Lig'de böyle bir imkan yoktur. Oraya ekim ya da kasım ayında geçiş olacak. Ondan sonra yeniden İnegölspor için güzel günler gelecektir. Biz Bursaspor ile bir türlü bağ kuramadık. Bandırmaspor'a oyuncu verdiler ama bize vermediler. Biz İnegöl olarak her zaman böyle bir ortaklık olsun istiyoruz. Ama bunun için tabii öncelikle bu takımı 1. Lig'e çıkarmalıyız. Eğer orası olursa çok daha güzel ortaklıklar olacaktır. Hem Bursaspor'a hem de İnegölspor'a yarayan şekilde" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.