Hava Durumu

Başkan Aktaş'tan Başsavcı Özel'e ziyaret

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2012 yaz kararnamesiyle İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı'na getirilen Mehmet Özel'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2012 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2012 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aktaş'tan Başsavcı Özel'e ziyaret

Ziyarette konuşan Başkan Aktaş, kısa bir süre önce İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel'in Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'na tayin edildiğini belirterek, "Bununla beraber 7 savcı ve hakim arkadaşımız farklı şehirlere tayin oldu. Veda gecesinde ifade ettiğim gibi ben farklı yerlerde görev yapacak olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnegöl’ümüze katmış oldukları değerden dolayı da teşekkür ediyorum. Yine aynı kararnameyle farklı il ve ilçelerden İnegöl’e atanan hakim ve savcılarımız, adli tatil sonrası İnegöl’de göreve başlayacaklar. Bu arada İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı'na da 3 yıldır İnegöl adliyesinde çalışan çok değerli savcımız Mehmet Özel görevlendirildi. İnanıyor ve ümit ediyoruz ki, en güzel şekilde ve layıkıyla bu işi yapacak. İnşallah daha büyük ve önemli görevlere de zaman içerisinde yelken açacak. Şahsım ve kurum olarak yapacağımız bir şey varsa her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Gelişmiş toplumların adalette ciddi mesafe alan, adalet sistemi oturmuş toplumlar olduğunu biliyoruz. Nihayetinde adalet mülkün temelidir. Bu kurumlar, bu binalar bu şahıslar, daha güvenli ve problemsiz yaşamamız adına önemli bir kazançtır" dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür eden İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ise, "Yaklaşık 3 yıldır İnegöl’de Cumhuriyet Savcısı olarak hizmet ediyordum. İnegöl’deki 3 yıllık ve geçmişteki 10 yıllık meslek tecrübemle birlikte değerlendirildiğinde, beni İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı'na atadılar. Giden arkadaşlarımıza gittikleri yerlerde başarı, mutluluk ve huzur diliyorum. Tayini çıkan arkadaşlarımızın bir kısmı buradaki düzenlerini kurmak için adli tatil öncesinde de başlamaları kuvvetle muhtemel. Gelen arkadaşlarımız da gidenleri aratmayacak, üstün gayretleri olacaktır. Ben başkanımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı da kendisine teşekkür etmek istiyorum. Şu ana kadar adliyemiz adına yapmış olduğu hizmetler takdire şayandır" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.