Hava Durumu

Başkan Alinur Aktaş projelerini Sönmez Medya'da anlattı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Sönmez Medya ziyaretinde önemli açıklamalarda bulunarak "2020 yılının sonuna kadar ulaşım sorununun konuşulmadığı bir Bursa inşa etmek için yoğun çaba harcıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2018 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2018 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Alinur Aktaş projelerini Sönmez Medya'da anlattı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaretinde Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün ile Bursa Hakimiyet Gazetesi ve AS TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna karşıladı. Başkan Aktaş, Sönmez Medya'nın ilkeli ve tarafsız yayıncılığından dolayı teşekkürlerini sunarken gerçekleştireceği projeler hakkında da açıklamalarda bulundu.

"ULAŞIM SORUNUNU 2020 YILININ SONUNA KADAR ÇÖZECEĞİZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'nın hızlı büyümeye paralel olarak kentleşme ve ulaşım konusunda sıkıntılar yaşadığını belirterek, 2020 yılının sonuna kadar ulaşım sorununun konuşulmadığı bir Bursa inşa etmek için yoğun çaba harcadıklarını söyledi. Mali anlamda sıkıntılı bir dönemde olduklarının altını çizen Başkan Aktaş, "Ancak trafik ve ulaşım deyince benim için akan sular durur. Biliyorsunuz göreve gelir gelmez küçük dokunuşlarla akıllı kavşak ve yol genişletmelerle kısmi de olsa bir rahatlama sağladık. Tabi ki öyle 15-20 kavşaktaki düzenleme ile trafik sorununu halledemezsiniz. Bunun için ulaşım master planımızı hazırlıyoruz. Acemler Kavşağı'ndaki sorunu en kıza zamanda çözeceğiz. Önümüzdeki süreçte katlı yollar, ulaşım için yeni kamulaştırmalar yapılacak" dedi.

TURİZM HAMLESİ

Bursa'nın geleceğinde, kentin hak ettiği değere kavuşması için turizmin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Aktaş, "Bursa, bir sanayi ve ekonomi şehri olduğu kadar aynı zamanda bir turizm şehridir. Çalışmalarımızda 2026 yılını hedef aldık. Kentin dinamikleriyle beraber bir turizm hamlesi gerçekleştirerek şehrimizin hem tanıtımına hem de ekonomisine büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz projeleri hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.

31 MART SEÇİMLERİ

Başkan Aktaş, yaklaşan yerel seçimler içinde görüşlerini açıklayarak "Biz AK Parti olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Gerçekleşen ittifaklarla ülkemiz farklı bir seçim atmosferine doğru ilerliyor. Bizlerde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ülkemiz ve kentimiz için kazasız, belasız bir seçim dönemi geçmesini temenni ediyorum. 31 Mart 2019 yerel seçimleri ülkemiz ve milletimiz için şimdiden hayırlı olsun diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.