Hava Durumu

Başkan Altepe, "Evet Taksi" ile yollarda!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) organize ettiği "Evet Taksi" ile yollara düşüp, özellikle gençlere 16 Nisan referandumu ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlattı. 'Evet Taksi'nin ilk konuğu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2017 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Altepe, "Evet Taksi" ile yollarda!

Türkiye'nin önemli bir eşikte olduğunu ifade eden Başkan Recep Altepe, "Gelişen kalkınan Türkiye'nin istikrarının devam etmesi lazım. Taşlar yerine oturuyor. 15 yıldır iktidarda olan Ak Parti son 12 seçimden galip çıktı. 4. kez referandum oluyor. Sistemin iyi şekilde işlemesi, her türlü eksikliğin giderilmesi için sandığa gidiyoruz. Ülkemizin geleceğe emin adımlarla yürüyüp güvenle bakabilmesi için atması gereken adımlar var. Bu adımlar 16 Nisan'dan sonra atılacak. En büyük sermayemiz istikrar. Bununla birlikte yatırımlar oluyor. Dünya ile işbirlikleri bu şekilde gelişiyor. Türkiye'nin hedefi dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına girmek. Çok daha dinamik hareket etmesi gerekiyor. Sistemin güçlü hale gelmesi, kaosların yaşanmaması lazım. 16 Nisan önemli bir milat. Bunu da aşacağız. Bugüne kadar zor eşikler aşıldı."dedi.

Herkesin üzerine düşeni yapmaya gayret ettiğini anlatan Başkan Altepe, "Türkiye tüm dünyadaki mazlumların umudu oldu. Herkesin gözü kulağı, duası Türkiye'nin üzerinde. Bu konuda tüm toplumun kesimleri harekete geçti. Gençlerin başlattığı "Evet Taksi" kampanyasına katılıyoruz. Vatandaşın kafasına takılan soruları aydınlatmaya çalışıyoruz. 16 Nisan en güzel şekilde atlatılacak" diye konuştu.

Tügva Bursa Şube Başkanı Fatih Kaya da, vatandaşların özellikle gençlerin kafasındaki sorulara cevap bulacaklarını ifade ederek, "Taksimiz Bursa caddelerinde olacak. Bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları bu projede yer alacak. Yolcu nereye gitmek istiyorsa, konuklarımız da taksi ile oraya gidip sorulara cevap verecek" diye konuştu.

Başkan Altepe, taksiyle çıktığı Bursa turunda, vatandaşların yeni sistemle ilgili sorularına açıklık getirdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.