Hava Durumu

Başkan Bozbey: Amatörün yanındayız

Balkan Mahallesi’nde bulunan stadın revize edileceğini ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bu sayede birçok spor kulübü stadyumda antrenman yapma imkanı bulacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 05:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 05:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Bozbey: Amatörün yanındayız
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Balkan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Balkan Spor Kulübü’nün yeni yönetimini Halk Evi’nde bulunan makamında ağırladı. Hasan Hacıarabacı’nın başkanlığını üstlendiği Balkan Spor Kulübü’nün yeni yönetimine başarılar dileyen Başkan Bozbey, Nilüfer’in spor kenti olması için mahalle ve amatör kulüplerine sürekli destek verdiklerini kaydederek, “Sporun ve sanatın her dalıyla uğraşan çocuklar, barış içinde kardeşçe ve ülkesini seven insanlar olarak yetişir. Bu nedenle sporcunun yanında olanın biz de yanındayız, spor ahlakını öğretenlerle birlikteyiz” dedi. 

SPORUN MERKEZİ OLACAK

Balkan Mahallesi’nde bulunan Ali Durmaz Stadyumu’nun da revize edileceğini bildiren Bozbey, “Stadyum ile ilgili çalışmalarda son aşamaya geldik. Batı tarafında yapacağımız tribünde kot farkı nedeniyle boşa çıkacak katlar var. Bu katlarda masa tenisi,  squash, çocuklara yönelik gençlik merkezi ve kadınlara yönelik alanlar oluşturacağız. Ali Durmaz Stadyumu’nu, amatör spor kulüplerinin altyapı merkezi haline getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu. Balkan Spor Kulübü Başkanı Hasan Hacıarabacı da ziyarette kulüp faaliyetleriyle ilgili bilgiler vererek katkılarından dolayı Başkan Bozbey’e plaket verdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.