Hava Durumu

Başkan Dündar, çarşı esnafını ziyaret etti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesini gezip esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2017 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2017 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Dündar, çarşı esnafını ziyaret etti

Bakırcılar Çarşısından başladığı gezisinde Osmangazi Belediyesi'nin çarşı içerisinde yapmış olduğu hizmetleri inceleyen Başkan Dündar, esnaf ziyaretleri sırasında alış veriş yaptı. Başkan yardımcılarıyla birlikte Pirinç Han, Alt Çarşı, Çukur Han ve Uzun Çarşı'da esnafın sıkıntılarını dinleyen Dündar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin, Bursa'nın en önemli simgelerinden biri olduğunu belirten Başkan Mustafa Dündar, "Çarşılarımız, Osmanlı'dan günümüze Bursa ekonomisinin kalbinin attığı yer olma özelliğini sürdürüyor. Bizler de esnafımızla birlikte hareket edip, tarihi mirasın yaşatılması adına pek çok çalışma yürütüyoruz. Her gün binlerce yerli ve yabancı turistin gezdiği çarşımızın modern alış veriş merkezleriyle mücadele edebilmesi için bölgede çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Yapmış olduğumuz yenileme çalışmaları ile çarşımız modern bir görünüme kavuştu" dedi.

Başkan Dündar, çarşı ziyaretine kahve dükkanında mola vererek,iş yeri sahibi Gökhan Köseoğlu'nun ikram ettiği Türk kahvesini içti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.