Hava Durumu

Başkan Erdem dünya şampiyonlarını ağırladı

Dünya Kadınlar Bocce Volo Şampiyonası'nda birinci olan İnci Ece Öztürk ve Buket Öztürk kardeşler, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i ziyaret ederek şampiyonluk sevinçlerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2019 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2019 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Erdem dünya şampiyonlarını ağırladı

Mersin'de 2-4 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Dünya Kadınlar Bocce Volo Şampiyonası'nda rakiplerini geçerek şampiyon olan İnci Ece Öztürk ve Buket Öztürk, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i makamında ziyaret etti. Halk Evi'nde gerçekleşen ziyarette Milli Takım Antrenörü Yılmaz Güzelocak da yer aldı. Nilüfer Belediyesi'nin de destekleriyle şampiyonaya katılan İnci Ece Öztürk ve Buket Öztürk, katkılarından dolayı Başkan Erdem'e teşekkür etti. Şampiyonluk sevinçlerini Başkan Erdem'le paylaşan Öztürk kardeşler, şampiyonluğa giden süreci de anlattı.

Şampiyonanın basamak maçında 41 sayıyla dünya ümitler basamak rekoru kırdığını da belirten İnci Ece Öztürk, "2018 yılında Çin'de gerçekleştirilen şampiyonada da birinci olmuştuk. Bu yıl aldığımız dereceyle, geçen sene yapılan dünya şampiyonasındaki başarımızın tesadüf olmadığını herkese gösterdik" dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, Milli Takım ile katıldıkları Dünya Şampiyonası'nda Nilüfer'i, Bursa'yı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettikleri için Milli Takım Antrenörü Yılmaz Güzelocak ile İnci Ece ve Buket Öztürk'e teşekkür etti. Başarılarından dolayı sporcuları kutlayan Başkan Erdem, gelecek turnuvalarda da aynı başarıyı göstermeleri temennisinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.