Hava Durumu

Başkan Erdem vatandaşların problemlerini dinledi

Bursa'da Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 'Başkan Burada' uygulaması kapsamında Üçpınar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bölgede incelemelerde bulunarak sıkıntıları dinleyen Başkan Erdem, periyodik olarak kırsal mahalleleri ziyaret edecek.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2019 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2019 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Erdem vatandaşların problemlerini dinledi

Nilüfer'de önceki dönem başlayan 'Başkan Burada' uygulamasını sürdüren Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, yeni dönemin ilk ziyaretini Üçpınar Mahallesi'ne yaptı. Uygulama kapsamında periyodik aralıklarla mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sorun ve şikayetlerini yerinde inceleyecek olan Başkan Erdem, önce Cuma namazında vatandaşlarla biraraya gelerek Mevlid kandillerini kutladı ardından da Muhtar Adnan Uçar ile biraraya geldi.

"BAŞKAN BURADA"

Üçpınar Mahallesi'nin ihtiyaçlarını dile getiren muhtar Uçar, bölge okulunun tadilatı, asfaltlanacak yollar, çevre düzenlemesi gibi taleplerde bulunurken, Delikli Taş Mağarası'nın da turizme kazandırılmasını istedi. Başkan Turgay Erdem ise, Nilüfer Alternatif Turizm Destinasyonları Mysia Yolları güzergahında bulunan Deliklitaş Mağarası'nda incelenmelerde bulunarak yapılması gereken çalışmaları yerinde gözlemledi. İhtiyaçları yerinde görerek tespit etmek açısından "Başkan Burada" uygulamasının çok verimli geçtiğini belirten Başkan Erdem, iki haftalık periyotlarla kırsal mahalleleri ziyaret ederek bölge halkıyla bir araya gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.