Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Işık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

Dünyadaki tüm kadınların günü olarak kutlanan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü", Gürsu Belediyesi'nde çiçeklerle bezeli bahar havası estirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Işık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

Gürsu Belediyesi'nin kadın personellerine, çiçek, kahve ve çikolata hediye ederek günlerini kutlayan Başkan Mustafa Işık, "Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz aydınlık nesiller yetiştiren anneler, ülkemizin ekonomisine değer katan üreticiler, ülkemizin geleceğine ışık tutan aydınlar, siyasetçiler, kısaca varlıklarıyla her alanda toplumu ileri götüren mihenk taşlarıdır kadınlarımız. Siyaset, ekonomi ve eğitim başta olmak üzere hayatın her alanında varolan kadınlarımız, dinimizce ve toplumsal geleneklerimizce her zaman değerli kılınmıştır. Toplum olarak hepimizi derinden üzen kadına şiddet olayları, bizlerin yetiştiği toplumsal değerlerle asla bağdaşmamakta. Böyle haberleri artık duymamayı temenni ediyorum" dedi.

"Karlara inat çiçek açan kardelendir kadın"

"Büyük Üstad Neşet Ertaş'ın dediği gibi; "Kadınlar insandır, bizler insanoğlu" diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Toplumun en küçük birimi olan aileden başlayarak, hayatımızın her yerinde ve her anında, sevgileri, emekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştirir kadınlarımız. Karlara inat çiçek açan kardelendir kadın. Yaradılışından gelen gücüyle tüm zorluklara direnir ve yine çiçek açar kadın. Kadın demek emek demektir. Kadınların hayatın tüm alanlarındaki taleplerine yönelik toplumsal duyarlılığın arttırılmasını ve kadınların varlıklarını daha yoğun hissetmelerini sağlayan Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Sevginin, şefkatin, hoşgörünün, emeğin, fedakarlığın timsali kadınların huzur şemsiyesi altında şekillenen bir dünya diliyorum. Başta Şehit ve Gaziler'imizin anneleri ve eşleri olmak üzere, yaşamlarının her anında insanlığa değer katan; merhametleri, şefkatleriyle toplumun mihenk taşını oluşturan ve dünyayı güzelleştiren tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.