Hava Durumu

Başkan Türkyılmaz'dan miting gibi açılış

Mudanya Belediye Başkanı ve Mudanya Belediye Başkan Adayı Hayri Türkyılmaz, seçim çalışmalarının yürütüleceği iletişim ofisinin açılışını, büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Başkan Türkyılmaz'ın seçim bürosunun açılışı miting havasında geçti.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2019 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2019 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Türkyılmaz'dan miting gibi açılış

Mudanya Belediye Başkanı ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Hayri Türkyılmaz, ilk seçim bürosunun açılışını yaptı. Merkez seçim bürosunun açılışı, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.Başkan Türkyılmaz'ın merkez seçim bürosu açılışına CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP İl Başkan Yardımcısı İlhan Ekinci, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın, İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Osman Özbay, CHP İlçe Örgütü ile İYİ Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda Mudanyalı katıldı. Kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan Mudanyalıları selamlayan Başkan Türkyılmaz, "30 Mart 2014'te hayalini kurduğumuz bir Mudanya için attığımız ilk adım, bizi her bir Mudanyalı hemşehrimin sevgi dolu kalbine çıkardı. O gün, 'Mudanya'da güzel şeyler olacak, Mudanya ile herkes gurur duyacak' sözünü vermiştim.

Yine söz veriyorum... Mudanya ile gurur duymaya devam edeceğiz. Gururla yürüyeceğimiz yeni 5 yılımızın ilk adımını seçim büromuzda yine hep birlikte atıyoruz. Kapımız yok, duvarımız yok, kimseyi ötekileştirmedik. Sevsin sevmesin herkesi eşit tuttuk. Herkesin hakkını hukukunu koruduk. Gece gündüz çalışarak sevgiyle ürettik. Bütün hemşerilerimizle adaletli bir şekilde paylaştık. Mudanya'da yaşayan hiçkimsenin başını öne eğdirmedim. Mutlu bir geleceğin tohumlarını attık, meyvelerini de yine hep birlikte toplayacağız. Mudanya'da özgürlüklerin, Cumhuriyetin aydınlık değerlerinin, Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin coşkuyla yaşanacağı günlere devam edeceğiz" dedi.

TÜRKYILMAZ'A TAM DESTEK

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, "Bizim belediyemizin olduğu yerlerde rantçılar için değil halk için çalışılır. Hayri Başkan 5 yıl içerisinde bunun örneğini en güzel şekilde Mudanya'ya yaşattı. Yapılan bütün çalışmalar için Mudanya'ya kattığı anlam için, değer için, Mudanya'ya hak ettiği değeri kazandırdığı için, köylerine, her bir mahallesine, sokağına dokunan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. 31 Mart'a kadar gece gündüz çalışacağız" diye konuştu. CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın, "CHP Mudanya İlçe Örgütü olarak başkanımız Hayri Türkyılmaz'ın her zaman yanındayız. Sosyal demokrat belediyeciliği 25 yıl sonra yeniden Mudanya'ya kazandıran Başkan Türkyılmaz'la yeniden Mudanya kazanacaktır" dedi. İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Osman Özbay ise ilçe teşkilatı olarak Millet İttifakı'nın adayı Hayri Türkyılmaz'a tam destek vereceklerini dile getirdi.

Açılış sonrasında partiye yeni katılan 159 üyeye parti rozeti takıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.