Hava Durumu

Başkanlar korosu

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, ilçede hayata geçirdiği projeler ile ödül almaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2012 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2012 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkanlar korosu
Özellikle sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla birçok belediyeye rol model olan Başkan Keskin'in son olarak "Evde Bakım Birimi" projesi ödüle layık görüldü.

Yerel yönetimlerin nabzını tutan Özel Kalem Dergisi'nin "4. Yerel Yönetim Ödülleri" 24 dalda sahiplerini buldu. İstanbul Kadir Has Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde Yıldırım Belediyesi, Sosyal Sorumluluk kategorisinde "Yıldırım Belediyesi Evde Bakım Birimi" ile ödül aldı. Ayşenur Yazıcı' nın sunuculuğunu yaptığı "Özel Kalem Dergisi 4. Yerel Yönetim Ödülleri" törenine, akademisyenlerden oluşan jüri üyelerinin yanı sıra yerel yöneticiler, sanatçı ve iş adamı da katıldı.

Gecede sosyal sorumluluk kategorisinde ödül almaya hak kazanan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e, ödülünü Özel Kalem Dergisi İmtiyaz Sahibi Erengül Bilenser verdi. Başkan Keskin, aldığı ödül dolayısıyla teşekkür ederek, " Özel Kalem Dergisi 10 yıldır biz yerel yönetimlerin nabzını tutarak, tarafsız dürüst bir yayın politikası ile hizmet vermektedir. Böylesi başarılı bir yayın kuruluşunun düzenlemiş olduğu anketle Evde Bakım Birimi projemizin ödül alması bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Bu gece ödül alan herkesi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Tören sonrasında ödül alan belediye başkanlarından oluşan koronun devlet sanatçı İnci Çayırlı şefliğinde Türk sanat müziği şarkıları söylemesi geceye damgasını vurdu. Çeşitli illerden gelen belediye başkanlarının söylediği şarkılara davetliler de eşlik etti.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.