Hava Durumu

Bastonuyla önlem aldı!

Cem Yılmaz ofisinin bulunduğu Levent'te görüntülendi. Karlı yollarda düşmemek için baston kullanan komedyen, soruları yine yanıtsız bıraktı: "Sokakta röportaj vermiyorum."

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2021 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2021 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bastonuyla önlem aldı!

ÇALIŞMAYA DEVAM

Hem özel hayatı hem de imza attığı projelerle gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, önceki gün Levent'te objektife takıldı. Ünlü komedyen, karlı yollarda ofisine doğru yürürken görüntülendi.

TEDBİRLİ KOMEDYEN

Koronavirüse karşı siyah maskesiyle, kaygan yollar için de bastonuyla önlem alan Cem Yılmaz, muhabirleri görmekten yine hoşnut olmadı. Yılmaz, "Sokakta röportaj vermiyorum arkadaşlar, biliyorsunuz" diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

Cem Yılmaz, yeni projesi "Erşan Kuneri" için Uraz Kaygılaroğlu ile anlaştı. Geçtiğimiz günlerde Levent'te bir araya gelen ikili üç saat toplantı yaptı. Yılmaz, "Sürpriz bir proje olacak" dedi. İddiaya göre, bir dijital platformda yayınlanacak olan Erşan Kuneri dizisi sekiz bölüm olacak.

"CEM ABİ SOKAKTA KALIYORUM"

Cem Yılmaz, önceki gün Etiler'deki bir hastaneydi. Daha önce aynı hastane çıkışı görüntülenen komedyenin bel fıtığı için tedavi gördüğünü söylemişti.

Hastane çıkışı fıtığı sorulunca, "İyiyim" demekle yetinen komedyen cipine bineceği sırada yanına gelen madde bağımlısı bir genç, Yılmaz'dan yardım istedi.

Usta komedyene defalarca, "Sokakta yatıyorum Cem Abi, bana yardım eder misin?" diye seslense de Yılmaz, tedirgin olup aracının camını bile açmadı. Ünlü oyuncu, yeni aracına binerek evinin yolunu tuttu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.